2009 metais po mėnesio draugystės susituokusi pora nebuvo pastebėta kartu nuo birželio 2 dienos.

"Jie tikrai myli vienas kitą, tačiau Khloe jau nebesugeba išspręsti vyro problemų, jos per toli pažengusios", - "People" sakė artimas porai šaltinis.

Krepšininkas jau išsikraustė iš bendrų namų, o portalas TMZ.com pranešė, jog su vyru negali susisiekti nei draugai, nei šeima - jis dingo kaip į vandenį.

32-jų L. Odomas narkotikų vartojimu buvo apkaltintas ir anksčiau. 2001 metais jis net dukrart buvo sugautas svaiginantis marihuana. Tuomet surengtoje spaudos konferencijoje NBA žvaigždė atsiprašė už savo poelgius: "Aš padariau klaidų ir galbūt jų dar padarysiu ateityje. Tačiau tikiu, jog jos nebus tokios didelės, kaip ši".

Sportininko gyvenimas nebuvo rožėmis klotas. Būdamas dvylikos, jis neteko mamos. Ji mirė nuo vėžio. Tuomet tėvas kovojo su potraukiu heroinui, o vaikui teko kraustytis gyventi pas močiutę.

L. Odomo gyvenimas, atrodo, paženklintas mirtimis: 2006 metais netikėtai mirė vos gimęs jo sūnus Jaydenas (vyras su buvusia mergina Liza Morales augina dar du vaikus - dukterį Destiny (13) ir sūnų Lamarą jaunesnįjį (10).

2011 metų liepą žinomam vyrui teko iškęsti dar dvi netektis. Jo pusbrolį nušovė gatvėje Niujorke, o po dviejų dienų L. Odomo automobilis (tuo metu jį vairavo pasamdytas vairuotojas) pateko į eismo įvykį, kurio metu žuvo penkiolikmetis pėstysis.

Praėjusį sezoną krepšininko reikalai ėmė gerėti: jis grįžo į Los Andželą, žaidė "Clippers" komandoje ir šiuo metu yra laisvasis agentas. Tačiau ir šis ramus gyvenimo etapas ilgai netruko. Spaudoje pasirodė kaltinimai, jog jis buvo neištikimas savo žmonai K. Kardashian.

Iš karto po to sekė ir žinutės apie tai, jog L. Odomas grįžo prie narkotikų ir kad byra jo santuoka.

Nors K. Kardashian socialiniuose tinkluose naujienas vadina nesąmonėmis, viena aišku: po to, kai L. Odomas buvo užfiksuotas besikraunantis lagaminus į automobilį, daugiau jo niekas nematė.