Kiek prieš 14 valandą į Lietuvą atvykęs Nelly buvo gerai nusiteikęs ir teigė, kad skrydis į Vilnių buvo puikus.

Paklaustas, kokių planų turi likusiai dienai, Nelly nusijuokė, kad vienintelis jo tikslas šiandien yra miegas. „Turiu tiesiog pamiegoti“, – šypsojosi atlikėjas ir teigė, kad Vilnių apžiūrėti greičiausiai išeis rytoj ryte.

Paklaustas apie Lietuvą reperis teigė, kad jam čia patinka, nes nors koncertuoja Lietuvoje ir pirmą kartą, tačiau yra šalį lankęs ir anksčiau.

Reperis Nelly yra pelnęs daugybę prestižinių apdovanojimų. Atlikėjas 4 kartus už įvairius muzikinius pasiekimus apdovanotas „American music Awards“ scenoje, gavęs 4 „Grammy“ statulėles bei daugybę kitų apdovanojimų.

Lietuvoje vienintelį pasirodymą surengsiančią repo žvaigždę apšildys „G&G sindikatas“. Skelbiama, kad pasirodymo Lietuvoje metu Nelly atliks ne tik seniai žinomus, bet ir naujausius savo kūrinius.

Pasak organizatorių, Nelly išreiškė pageidavimą, kad jo koncertas būtų rengiamas nedidelėje erdvėje, kad gerbėjai būtų arti atlikėjo ir galėtų iš širdies pasilinksminti bei pajusti jo muziką.

Muzikinę karjerą jau trečią dešimtmetį vystantis Nelly ją pradėjo būdamas 20-ies ir iškart startavo su didžiuliu pasisekimu. Buvo parduota pusdevinto milijono jo debiutinio albumo „Country Grammar“ kopijų.

Vėliau Nelly išleido ne ką mažesnio pasisekimo sulaukusį antrąjį savo albumą ir įrašė kūrinių su tokiais JAV atlikėjais kaip Justinas Timberlake'as, Janet Jackson, Kelly Rowland ir kitais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)