Rusijos atlikėja įrašė savo vyrui skirtą mielą videoklipą. Komikas išvyko į Taliną, kur surengs pasirodymą ir dalį honoraro skirs pabėgėliams iš Ukrainos, skelbia unian.net.

Kol jo nėra, primadona su dvyniais Hariu ir Liza nusprendė pasivaikščioti pajūriu ir įrašė vaizdo įrašą, kad šeimos galva dėl jų nesijaudintų.

„Kai tėtis būna išvykęs, jaudinasi dėl mūsų. Kur mes? Kaip laikomės? Nesijaudink, mylimasis, mums viskas gerai“, – po videoįrašu parašė A. Pugačiova.


Neseniai garsus rusų komikas socialiniuose tinkluose pasidalino nuotrauka, kurioje jiedu su Ala įamžinti prieš 20 metų. Pasirodo, kad šią nuotrauką prieš du dešimtmečius padarė garsus Lietuvos fotografas.

„Šiai nuotraukai apie 20 metų. Ją padarė žinomas Lietuvos fotografas (vardas dabar iškrito iš galvos – atsiprašau). Taip jis mus pamatė“, – šalia kadro parašė garsus komikas.

M. Galkinas yra viena nedaugelio Rusijos garsenybių, po Krymo aneksijos išreiškusių valdžiai nepriimtiną nuomonę apie įvykius. Po Rusijos invazijos į Ukrainą populiarusis humoristas su žmona ir dviem vaikais paliko tėvynę. M. Galkinas negailestingai sukritikavo Rusijos propagandos mašiną ir prezidento Vladimiro Putino režimą bei iki šiol aktyviai palaiko Ukrainos pusę vykstant karui.

Šiuo metu M. Galkino šeima apsistojusi savo namuose Jūrmaloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją