Penktadienio rytą įsibrovėlis įsiveržė į Kim ir Kanye Westo vilą ir niokojo jų prabangius automobilius.

Vyras į garsenybių vilą įsiveržė apie ketvirtą ryto vietos laiku. Policijos teigimu, įsibrovėlis nepateko į gyvenamąją namų teritoriją.

TMZ praneša, jog įsibrovėlis suniokojo tris automobilius, kurie stovėjo prie įvažiavimo.

Vaizdo kameros užfiksavo jauną tamsiaplaukį vyrą, jis nė nesistengė pridengti savo veido nusikaltimo metu.

Šaltinių teigimu, įsibrovėlį pamatę apsaugos darbuotojai skubiai sureagavo ir pradėjo jį vytis. Vis dėlto vaikinas spėjo apgadinti tris automobilius. Negana to, jis, sprukdamas, spėjo apšvarinti ir pakeliui rastą rankinę ir pagrobė vienam iš Kim darbuotojų priklausiusių mobilųjį telefoną.

Pranešama, kad įsibrovėlį pradėję vytis apsaugos darbuotojai buvo ginkluoti.

Policija ieško įtariamojo.

Tiesa, tai ne vienintelės garsenybės, apiplėštos pastaruoju metu. Ketvirtadienį buvo apiplėšta Mariah Carey. Ji savo nuostolius vertina 50 tūkst. JAV dolerių. Buvo pragrobtos jos rankinės ir saulės akiniai.

Šįmet nukentėjo ir Jasonas Derulo, Davidas Spade'as, Emmy Rossum, Scottas Disickas ir Rachelas Bilsonas.

Primename, jog prieš metus Kim Kardashian buvo apiplėšta Paryžiuje. Apiplėšimo metu Kim patyrė kone vienuolikos milijonų JAV dolerių nuostolį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)