Pirmoji atvyko iš Kalifornijos atskridusi aktoriaus našlė Deborah Lin su jų aštuonių mėnesių dukrele Liliana, informuoja people.com.

„Skausmingas įvykis visai šeimai. Baisu, visi palūžę. Jis buvo visų didvyris. Įvyko blogiausia, kas tik galėjo atsitikti“, – sakė mirusiojo pusseserės vyras Bobas Price‘as.

Artimieji ir draugai nešė gėlių į Roberto Spearingo laidojimo namus prie Park Ridžo, šalia kurio užaugo J. Gandolfini. Brodvėjaus teatras pagerbė aktoriaus atminimą šią savaitę užgesintomis šviesomis.

Už Tony‘o Soprano vaidmenį J. Gandolfini yra gavęs tris „Emmy“ apdovanojimus. 2009 m. už vaidmenį komedijoje „Godo f Carnage“.

Serialo „Sopranai“ žvaigždė mirė nuo širdies smūgio birželio 19 d. Romoje. Su juo atostogavo 13 m. sūnus. Aktoriaus kūną pargabeno į Ameriką praėjusią savaitę.

Laidotuvių mišios bus laikomos ketvirtadienį Šv. Jono katedroje.

Laidotuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)