Menininkė Alison Jackson, garsėjanti gebėjimu atkurti garsenybių gyvenimo realijas fotografijose padedant į juos panašiems modeliams, pateikė ir seriją nuotraukų, padedančių įsivaizduoti, kaip galėtų atrodyti 48-erių Brado Pitto ir 36 metų Angelinos Jolie vestuvės. Per fotosesiją jų vaidmenis atliko į juos stulbinamai panašūs aktoriai.

Kol žvaigždžių poros gerbėjai spėlioja, kaip atrodys Angelinos vestuvių apdaras, A. Jackson į ją panašią aktorę aprengė balta iki žemės suknele perregimomis rankovėmis. O štai ilgaplaukis „Pittas“ buvo su akiniais nuo saulės, pilku kostiumu ir kaklaraiščiu.

Septynis metus kartu būnanti pora apie sužadėtuves pranešė balandžio 13 dieną. A. Jolie ir B. Pittas patikino, kad visi šeši jų vaikai – dešimtmetis Maddoxas, aštuonerių Paxas, septynerių Zahara, penkerių Shiloh bei trimečiai dvyniai Vivienne ir Knoxas – dalyvavo sužadėtuvėse.

„Angelina verkė ir šypsojosi“, kai Bradas įteikė jai paties kurtą žiedą su deimantu, pasakojo šeimos draugas. „Kai ji žiedą užsimovė, visi apsikabino. Ji apėjo ir parodė žiedą visiems savo vaikams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)