Fotografai tokių juostų, kaip "Plonytė raudona linija" bei "Kovotojai" žvaigždę pastebėjo ir įamžino Los Andžele, kur jis lankėsi vaistinėje. Ten jis laukė, kol bus užpildytas jo receptas. Tuo metu aktorius apžiūrinėjo saulės akinius bei žaislus, tačiau nieko taip ir nepirko.

JAV gimęs ir per savo karjerą daugelį įsimintinų vaidmenų sukūręs N. Nolte pirmiausiai išgarsėjo kaip modelis, kai 1972 metais nusifotografavo reklamoje. Tiesa, šalia jo tuomet fotografavosi ir kita dabartinė Holivudo žvaigždė Sigourney Weaver.

Aktoriaus darbo jis pirmiausiai paragavo televizijos seriale, o vėliau tapo garsių režisierių graibstomu aktoriumi didžiuosiuose ekranuose ir į sąskaitas susikrovė milijonus dolerių.

Paskutinį kartą kino teatruose N. Nolte galėjome matyti praėjusiais metais, kuomet jis pasirodė filme "The Ridiculous 6".

Kaip šiuo metu atrodo Holivudo žvaigždė galite pamatyti nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)