„Mano širdis sudužo į milijoną gabalėlių... Nuostabioji, mieloji sesuo Deondra išėjo kitur... – parašė J. Foxxas. – Sakau „išėjo“, nes ji visada bus gyva... Visi, kurie ją pažinojo, žinojo, kad ji buvo ryški šviesa...“

„Negaliu suskaičiuoti, kiek namuose buvo surengta vakarėlių, per kuriuos ji okupuodavo šokių aikštelę ir sutraukdavo visų dėmesį. Net @chrisbrownofficial buvo sunku su ja varžytis“, – tęsia J. Foxxas.

„Žinau, kad dabar ji šoka danguje išskleidusi sparnus. Nors mano skausmas neįtikėtinai didelis, prisiminimai, kuriuos ji paliko man, visai šeimai ir draugams, verčia mane šypsotis. Ji šoka „Blame it“ klipe, šoka per „Grammy“, tampa @globaldownsyndrome ambasadore, nusileidžia laiptais plačiai šypsodamasi, gieda mums serenadas...

Deondra, tu palikai tuštumą mano širdy, bet aš užpildysiu tą tuštumą prisiminimais apie tave. Myliu tave visa savo esybe. Mūsų šeima sukrėsta, bet, jausdami tavo meilę, mes surinksime ją iš gabalėlių. Visų prašau: prisiminkite mano šeimą maldose“, – parašė J. Foxxas.


D. Dixon gimė 1984 m. rugsėjo 6 d. Dalase, Teksaso valstijoje. 2011 metais jai buvo suteiktas Pasaulinio Dauno sindromo fondo ambasadorės titulas.

Šeimos narių paskatinta, nuo 6 klasės D. Dixon pradėjo dalyvauti Specialiosiose olimpiadose ir daugiau nei devynetą metų varžėsi įvairiose rungtyse. 2002 metais, baigusi mokyklą Teksase, D. Dixon persikėlė į Kaliforniją ir apsigyveno kartu su J. Foxxu ir kitais šeimos nariais.

Kaip rašoma fondo internetinėje svetainėje paskelbtoje biografijoje, D. Dixon jautėsi gimusi šokti. „Noriu tapti šokėja profesionale“, – yra sakiusi J. Foxxo sesuo.

„Brolis man suteikė ypatingų progų, – rašė D. Dixon. – Šokau klipe jo dainai „Blame It“, šokau scenoje per jo koncertus įvairiose šalies vietose ir, neatspėsite, šokau per „Grammy“!“

Šešiolikametis J. Foxxas meilę mažylei DeOndrai pajuto vos paėmęs ant rankų ką tik gimusį kūdikį. DeOndros tėvai – tai paties J. Foxxo motina Louise Annette Dixon ir patėvis George‘as Dixonas.

„Nespekuliavome faktu, kad ji turėjo Dauno sindromą, – sakė J. Foxxas 2011-ųjų lapkritį. – Akcentavome, kokia ji miela – tarsi šokoladinis kamuoliukas.“

J. Foxxas ir D. Dixon ne kartą yra kalbėję apie ypatingą juodu siejusį ryšį. Žymusis aktorius seseriai yra suteikęs šokių kovų karalienės titulą.

„Šokių kovas visada palieku pralaimėjęs, nes ji sugeba puikiai judėti“, – kartą yra sakęs J. Foxxas.

„Žmonėms galbūt sunku suprasti, kad specialiųjų poreikiu turintis asmuo gali jausti tokią gryną, nefiltruotą meilę, – sakė aktorius. – Jie myli visiškai nuoširdžiai, bet ir nuliūsta taip pat nuoširdžiai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją