„Buva išprievartauta. Savo antrosios pusės, kai dar buvome kartu. Ir kitąsyk – baro savininko. Nemanau, kad gyvename tuo laikmečiu, kai žmonės turėtų ir toliau tylėti“, – sakė E. R. Wood.

Savo biseksualumo neslepianti aktorė taip pat tiki, kad jos pažeidžiamumas galėjo pastumėti ją į tos pačios lyties atstovių glėbį.

Trejų metų sūnelį su buvusiu vyru Jamie Bellu turinti E. R. Wood pasakojo, kad pirmąsyk potraukį moterims pajuto būdama ketverių ar penkerių, o viešai apie tai prabilo tik 2011 metais.

Su 18 metų vyresniu M. Mansonu Evan susitikinėjo ketverius metus, 2010-aisiais atlikėjas pasipiršo mylimajai per koncertą Paryžiuje. Vis dėlto, 2011 metais poros santykiai iširo, tačiau E. R. Wood teigia nė kiek nesigailinti santykių su prieštaringai vertinama roko žvaigžde.

„Mūsų santykių nebūčiau iškeitusi į nieką. Vertinu tai, ko jis mane išmokė. Tiesiog nemanau, kad esame vienas kitam skirti“, – viename interviu teigė E. R. Wood.
Evan Rachel Wood
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)