Sophia atrodė kaip iš retro madų žurnalo: ji buvo pasipuošusi spalvota vertikalių dryžių palaidine su ilgomis plačiomis rankovėmis ir mūvėjo juodas kelnes. Savo tamsius plaukus ji buvo sukėlusi į aukštą uodegą, o į ausis įsisegė didelius apvalius auskarus. Mergina avėjo juodas aukštakulnes basutes, o rankose laikė juodą delninę.

Jaunesnė Rembo ir 49 manekenės Jennifer Flavin dukra Sistine vakarėliui pasirinko trumpą baltą pilvuką atidengiančią palaidinę ilgomis rankovėmis ir ryškias vertikalių dryžių kelnes. IMG agentūrai dirbanti manekenė, turinti daugiau nei 757 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“, taip pat susikėlė plaukus į viršų ir subtiliai. Svečius ir žiniasklaidą pakerėjo ir subtiliu makiažu.

„Oskaro“ laimėtojas S. Stallone turi dar vieną dukrą – penkiolikmetę Scarlet. Aktorius taip pat turi suaugusį sūnų, vardu Seargeoh. Jis turėjo dar vieną sūnų Sage, kuris 2012 metais liepą staiga mirė nuo širdies smūgio. Jam buvo 36 metų.

Zendayos kolekcijos pristatyme dalyvavo ir vakarėlių liūtė Paris Hilton, aktorės Emma Kenney ir Harley Quinn Smith, interneto žvaigždė Gigi Gorgeous ir Kylie Jenner draugė Jordyn Woods.

Zendaya leidiniui WWD sakė norėjusi sukurti gana eklektišką ir praktišką kolekciją.

„Pažįstu savo gerbėjus ir žinau, kas jiems svarbu. Jie mėgsta puoštis, domisi mada ir mėgsta drabužius, tačiau, kaip ir dauguma žmonių, nenori išlaidauti, – sakė aktorė. – Todėl sumaniau visą tai apjungti ir padėti jiems išsirinkti paprastus drabužius, kurie yra ne tik madingi, bet ir nebrangūs.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)