H. Klum lankėsi filmo „Įsikūnijimas. Vandens kelias“ premjeroje Los Andžele. Garsenybė pasipuošė originalia, atvira suknele.

Dalį gerbėjų džiugino ne tik faktas, kad suknelė yra daili ir originalaus dizaino, bet ir tai, jog ji – ukrainiečių prekybos ženklo gaminys.

Kiekvienas palankumo ženklas šiuo metu yra itin svarbus nuo Rusijos karo kenčiančiai Ukrainai ir jos piliečiams – žiaurumams neabejingi žmonės vertina kiekvieną paramą, net jei ji ir simbolinė.

Filmo premjerai H. Klum pasirinko „Lever Couture“ suknelę ir perregimas basutes neaukštais kulniukais.

Tarp „Lever Couture“ klientų – ir Kijeve gimusi amerikietė aktorė Milla Jovovich. Su šio prekės ženklo suknele ji buvo pasipuošusi iškilmingai vakarienei Kanuose.

Neseniai ukrainietė modelis Tina Karol su tokia pačia suknele kaip H. Klum surengė fotosesiją Tokijuje. Jos nuotraukas publikavo žurnalas „Vogue“.

Heidi Klum
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją