Tarp tūkstančių smalsuolių, žiūrėjusių karališkas vestuves, atsirado ir tų, kurios iki paskutinės minutės neprarado vilties ir dėvėjo marškinėlius su užrašu: „Ar vesi mane, Harry?“. Vis dėlto, šioms merginoms nieko neišdegė. Nepaisant to, „Elle“ pristato princų penketuką iš viso pasaulio, kurių rankos dar nepuošia vestuvinis žiedas.

Jordanijos kronprincas Husseinas bin Abdullah

23 metų karaliaus Andullah ir karalienės Ranios sūnus – ne tik karališkosios šeimos narys, bet ir tikra socialinio tinklo „Instagram“ žvaigždė, ten turinti ne mažiau nei 1,1 mln. sekėjų. Vieną dieną jis neišvengimai soste pakeis tėvą ir taps karaliumi – aišku, jeigu jums aktuali perspektyva tapti karaliene.

Husseinas bin Abdullah

Dubajaus šeichas Hamdanas bin Mohammedas bin Rashidas Al Maktoumas

Luktelkite, sekundėlę luktelkite. Panašu, kad apie „Instragram“ žvaigždes prabilome per anksti. Štai Dubajaus kronprincas, dar žinomas kaip tiesiog Fazza, turi per 5,9 mln. sekėjų, kurie fiksuoja net menkiausią jo judesį socialinėje žiniasklaidoje.

Jis puikus jojikas, laimėjęs ne vieną čempionatą, tačiau vien žirgu sportu šis 35 metų gražuolis neapsiriboja: jis taip pat domisi sakalų dresavimu, nardymu, dviračių sportu ir, jūs nepatikėsite, poezija. Koks eklektiškas derinys, patinkantis daugeliui – dėl jo dėmesio tikrai tektų pakovoti.

A post shared by Fazza (@faz3) on Sep 22, 2017 at 7:22am PDT

Liuksemburgo princas Sebastienas

Ar vertėtų į jį kreiptis jo karališkoji didenybė princas Sebastienas Henri Marie Guillaume‘as, Liuksemburgo princas ir Nasau bei Bourbon-Parma princas? Esame tikri, kad savo išrinktajai jis leistų jį vadinti vos vienu ar dviem vardais.

25 metų princas šiuo metu tarnauja Liuksemburgo kariuomenėje. Kadangi yra jauniausias iš penkių šeimos vaikų, greičiausiai karaliumi taip ir netaps. O tai tikrai nuostabu, nes jam lieka daugiau laiko mėgstamiems laisvalaikio užsiėmimams, tarp kurių – alpinizmas, slidinėjimas, plaukimas ir regbis.

Jei nerimaujate, kad nelabai įsivaizduojate, kur žemėlapyje yra jo gimtinė, pernelyg nesukite galvos: Sebastienui labai patinka tyrinėti naujas kultūras, tad jūsų nežinojimas ir noras sužinoti jam neabejotinai padarys įspūdį.

Liuksemburgo princas Sebastienas

Princas Jeanas Christophe‘as Napoléonas Bonaparte‘as

Taip, tikrai Napoleonas Bonaparte‘as. Ar bent jau tolimas jo palikuonis: pristatome jums 31 metų tolimą garsiojo karvedžio giminaitį.

Tie, kas mokykloje per istorijos pamokas ne vien miega ir svajoja, žino, kad Prancūzijoje monarchija uždrausta XVIII amžiaus pabaigoje, tačiau nemažai prancūzų Jeaną pagal giminės liniją įvardija kaip vadinamųjų Imperinių rūmų narį. Taigi, trumpiau tariant, jis imperatorius. Be to, puikus vertybinių popierių ekspertas – kitaip tariant, finansų rinkų karvedys.

Jeanas Christophe‘as Napoléonas Bonaparte‘as

Belgijos princas Joachimas

Šiam princui taip pat greičiausiai nelemta vieną dieną atsisėsti į šalies karaliaus sostą. Jo pusseserė – princesė Elisabeth – yra vyriausia Belgijos karaliaus Filipo dukra ir pirmoji eilėje prie sosto. Joachimas sau vietą rado Belgijos laivyne.

Jo zodiako ženklas Šaulys, studijavo Anglijoje ir Italijoje. Kas svarbiausia – labai žavus.

Belgijos princas Joachimas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)