77-erių H. Fordas ir 55-erių metų C. Flockhart yra kartu jau 18 metų. Pora savo laiką praleidžia gyvendami Los Andžele arba Vajomingo rančoje (JAV), rašoma pranešime spaudai.

Kalbėdamas apie savo 50 metų trunkančią karjerą kino pasaulyje – naujausiame filme „Protėvių šauksmas“ jis vaidina greta kompiuteriu sukurto šuns – H. Fordas atskleidė didžiausią santuokoje išmoktą pamoką, kurią turėtų įsidėmėti kiekvienas.

„Nekalbėk!“ – besišypsodamas atskleidė „Žvaigždžių karų“ alumnas. „Palinksėk galvą.“

Harrisonas Fordas yra žinomas savo gerbėjams kaip aktyvi persona, nesvarbu, kur tuo metu būtų. Jis taip pat atskleidė, jog atlikęs savo pareigas namuose, aktorius mėgsta atsipalaiduoti įvairiais būdais.

„Na, jei mano darbai namuose yra atlikti ir nieko daugiau nebus, jei oras būna geras aš mėgstu paskraidyti – man patinka skraidyti – arba vaikščioti miške, padirbėti, pasivažinėti plentinuku arba pralėkti kalnų dviračiu“, – sakė aktorius.

Žinoma, Calista Flockhart kiek kitokiais žodžiais pasidalino tuo, kas, jos manymu, taip ilgai išlaiko tvirtus poros santykius.

„Harrisas ir aš daug juokiamės, o man humoras yra viskas“, – atskleidė itin populiaraus amerikiečių televizijos serialo „Eli Makbyl“ buvusi aktorė C. Flockhart.

Pora pirmą kartą susitiko 2002-ųjų „Auksiniuose gaubliuose“. Po aštuonerių metų, 2010-ųjų metų birželį aktorių duetas susituokė.

„Aš esu įsimylėjęs!“ – 2003 m. nuolat kartojo H. Fordas. „Romantiška meilė yra viena įdomiausių ir labiausiai užpildančių meilės rūšių, ir aš manau, kad ją galime atrasti bet kuriame savo gyvenimo etape.“

Harrisonas Fordas didžiajame kino ekrane yra suvaidinęs keletą ikoniškiausių personažų, įskaitant Haną Solo „Žvaigždžių karuose“ ar Indianą Džounsą, tačiau teigia, jog kiekvieno vaidmens sėkmė neatsiranda be sunkaus darbo. Naujausiame savo filme „Protėvių šauksmas“, sukurtą pagal to paties pavadinimo Džeko Londono apsakymą, Harrisonas Fordas įkūnija šunis mylintį aukso ieškotoją Džoną Torntoną.

Įspūdingas nuotykių filmas „Protėvių šauksmas“ jau rodomas visuose didžiuosiuose Lietuvos kinuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)