Kaip teigė boksininko Vladimiro Klyčko sužadėtinė, ji stengiasi priversti savo kūną suprasti, kas jame pasikeitė po nėštumo.

"Aš vis dar bandau suprasti, kaip nėštumas paveikė ir pakeitė mano kūną. Kas iš šių pokyčių laikina, o kas liks visam gyvenimui", - sakė serialo "Herojai" žvaigždė.

"Kai aš lipu laiptais žemyn, jaučiuosi kaip 80 metų močiutė. Jeigu jūs žinote kažką apie tai, pasakykite, kad tai laikina. Tačiau aš suprantu, kad kai kurie dalykai nebebus tokie, kokie buvo anksčiau", - atviravo garsenybė.

Aktorė teigė, kas jos duktė Kaya labai miela. Vos dviejų savaičių mergaitė jau turi plaukų daug ant galvos.

DELFI primena, kad pora kūdikio susilaukė šio mėnesio pradžioje.

Vladimiras Klyčko su H. Panettiere susižadėjo šių metų pradžioje ir vasarą ketino atšokti vestuves, tačiau šią šventę atidėjo dėl įvykių Ukrainoje. Vladimiras Klyčko su H. Panettiere susitikinėja nuo 2009 metų. 2011 metų gegužę pora buvo nutraukusi savo santykius, bet 2012 metų pabaigoje vėl juos atnaujino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)