Supermodelis su buvusiu aktorės Demi Moore mylimuoju Vito Schnabeliu pernelyg nesivaržė. Klube buvęs šaltinis „X17online“ pasakojo: „Heidi elgėsi tarsi paauglė. Manau, kad buvimas jaunesnio vyro draugijoje vertė ją jaustis taip, lyg ji būtų mokykloje. Ji bučiavo jo veidą, jie kartu su draugais mėgavosi gėrimais. Iš kabinos jie beveik neišėjo – tiesiog sėdėjo vienas šalia kito, lietėsi nuo peties žemyn, juokėsi, flirtavo ir glamonėjosi“.

Tai ne pirmas kartas, kai V. Schnabelis susidomi gerokai vyresne moterimi. Jis 2012 metais kelis mėnesius susitikinėjo su aktore D. Moore. Tuo metu jam buvo 26 metų, o jai penkiasdešimt.

V. Schnabelis yra režisieriaus Juliano Schnabelio sūnus. Meno pasaulyje jis pats išsikovojo pozicijas kaip šiuolaikinio meno prekiautojas ir kuratorius.

V. Schnabelis ir H. Klum iš Davidui Arquette'ui priklausančio klubo „Bootsy Bellows“ išėjo atskirai. Abiejų jų atvyko pasiimti asmeniniai vairuotojai. Vis dėlto, klubo viduje jie buvo tiesiog neišskiriami.
Tas pats šaltinis pasakoja: „Tai atrodė tarsi karštas romanas. Nežinau, ar tai tęsis, tačiau tarp judviejų – rimta chemija. Jie abu vienas nuo kito negalėjo atsitraukti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)