„Dėl Heidi gėrimo ir atvirai grubaus elgesio šiuo metu ji neturi draugų, - pasakojo šaltinis. - Ji išgyvena sunkią vidurio amžiaus krizę, dėl ko su ja beveik neįmanoma susikalbėti. Heidi didžiąją pernai metų dalį praleido švęsdama ir jai būtina susiimti arba sulauks pasekmių“.

Šaltiniai iš modelio aplinkos tvirtina, kad būtent toks H. Klum elgesys tapo pagrindine priežastimi, kodėl po pusantrų metų trukusio ryšio šiemet sausį ji išsiskyrė su savo buvusiu asmens sargybiniu Martinu Kristenu.

Tačiau vokiečių sipermodelis laiko veltui nešvaistė ir netrukus užmezgė santykius su buvusiu Demi Moore mylimuoju, meno kūriniais prekiaujančiu plevėsa V. Schnabeliu. Pora vasarį buvo pastebėta besiglėbesčiuojanti bare „Bootsy Bellows“.

O štai visai neseniai 2012 metais su 51-erių dainininku Sealu išsiskyrusi H. Klum Meksikos paplūdimyje nusimetė savo viršutinę drabužių dalį ir ėmė viešumoje demonstruoti savo jausmus berniukui-žaisliukui.

Šaltinių teigimu, keturiems jos vaikams lieka labai nedaug laiko.

„Kai akiratyje pasirodė Vito, jos vaikai ėmė daug laiko leisti su savo auklėmis! Dar daugiau problemų Heidi neabejotinai laukia 2014 metais, nes ji nebėra tokia paklausi žvaigždė, kokia buvo prieš šešerius metus, ir tai jai buvo stiprus smūgis“, - sakė šaltinis apie „Project Runway“ žvaigždę. - Ji jau pradeda ilgėtis tos pagarbos ir žavėjimosi, kokiu mėgavosi būdama ponia Seal“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)