Įžymybe tapęs gyvu Kenu vadinamas R. Alvesas teigė nepabūgęs šios, švelniai tariant, ne itin malonios procedūros pageidaujamam moteriškesniam įvaizdžiui sukurti, rašo metro.co.uk. 34 m. vyrui pakako drąsos pasidalinti ne itin malonias emocijas keliančiomis nuotraukomis ir vaizdo įrašu prieš operaciją, jos metu ir po jos, neslėpdamas kraujo prie plaukų linijos ir galvos tvarsčių.

R. Alvesas tikisi, kad transplantuoti plaukai padės jam atrodyti jaunatviškiau ir moteriškiau. Jis internetinėje erdvėje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame prisipažįsta nejautęs jokio skausmo šios procedūros metu.

Vyro teigimu, procedūrą atlikęs gydytojas Johnas Kahenas jam pažadėjo, kad jis turės paauglio plaukų augimo liniją. Nuostabą keliančioje asmenukėje – R. Alvesas su kruvina kakta ir magiškus triukus atliekantis gydytojas J. Kahenas.

Kaip žurnalistam sakė pats R. Alvesas, implantuoti plaukai turėtų suteikti jaunatviškumo, pašvelninti įvaizdį ir atkurti plaukų struktūrą po žalingo balinamųjų priemonių poveikio. „Plaukų implantaciją pasirinkau ne vien tam, kad atrodyčiau moteriškesnis, bet todėl, kad dabar mano plaukų linija yra apvalesnė ir žemesnė“, – teigė jis. „Kai mano plaukai paaugs, norėčiau moteriškesnės plaukų linijos. Po balinimo ėmiau netekti plaukų, ypač plaukų linijos plote“, – tęsė R. Alvesas.

Vėliau jis pasidalino atnaujinimu – nuotraukomis po operacijos, teigdamas, kad jam rekomenduojama kurį laiką vengti saulės spindulių. R. Alvesas, tikindamas, kad neturi priklausomybės plastinėms operacijoms, vis tik neketina apsiriboti plaukų transplantacija. Dar prieš šią procedūrą jis pareiškė ketinantis ryžtis šešių šonkaulių pašalinimui, kad liemuo atrodytų plonesnis.

„Konsultuojuosi dėl 6 šonkaulių pašalinimo, po tris kiekvienoje pusėje. Norėčiau lieknesnio liemens, kad atrodyčiau elegantiškai su švarkeliu, jis dailiai priglustų. Tiesiog noriu lieknesnio liemens ir tiek“, – patikino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)