Valeria gimė antrame pagal dydį Moldovos mieste Tiraspolyje, tačiau dar būdama maža persikėlė gyventi į Odesą.

Siekdama tapti panašesne į lėlę Barbę, ji pasididino krūtis ir ilgą laiką nešiojo spalvotus kontaktinius lęšius. Tačiau taip pat Valerija tikino, kad visada sportuoja ir laikosi dietos.

Dabar, kurį laiką pagyvenusi Barbės vaidmenyje, moteris nusprednė, kad jai nebepatinka jos išvaizda ir teigė nenorinti, kad su ja elgtųsi, kaip su lėle.

Ji sakė: „tai yra ir juokinga, ir liūdna vienu metu, kad žmonės visame pasaulyje mane atpažįsta kaip Barbę.“

Neseniai Valeria kaip modelis dalyvavo fotosesijose Kinijoje ir prisipažino, kad mėgaujasi Azijoje gaunamu dėmesiu.

Gražuolė taip pat yra Amžinosios vienybės bažnyčios įkūrėja ir vadovė, taip pat studijuoja universitete. Tikėdamasi gauti naujų užsakymų, susijusių su filmavimais, Valerija sako: „esu atvira naujiems kūrybiniams pasiūlymams ir galimybėms Kinijoje.“

Kalbėdama apie savo išvaizdą praeityje, ji teigė, kad vienintelė kūno vieta, kuri buvo paliesta plastikos chirurgų – krūtys.

Sportą dievinanti Valerija sakė: „man visada buvo svarbu ne tik turėti tvarkingą kūną, bet ir išlaikyti modelio kūno proporcijas. Tiesą sakant, tai yra tikras menas išlikti raumeninga, bet tuo pačiu metu turėti lieknas kojas."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)