Valerija, visame pasaulyje išgarsėjote, kai papasakojote savo gyvenimo istoriją. Ar kol kas neatsibodo atsakinėti į tuos pačius klausimus?

Aišku, kad atsibodo, bet aš niekada į juos neatsakau vienodai. Stengiuosi pateikti kuo daugiau įvairesnės informacijos, kad žmonės mane kuo geriau pažintų.

Esate žinoma visuose žemynuose. Ar to ir tikėjotės? Koks tai jausmas?

Aš apie tai ne svajojau, o planavau. Vienintelis dalykas, kuris nesutapo su mano planais, – kokiu būdu tapsiu populiari. Pradžioje mane tai žemino. Dabar manau, kad tai gal ir geriausias variantas. Mano auditorija – labai spalvinga, įvairi. Mano tikslas – skleisti žinią žmonėms. Manau, man sekasi tai daryti.

Kartu su Jumis į darbo keliones vyksta ir vyras. Kaip jis vertina Jūsų veiklą?

Kaip ir kiekvienas žmogus, turiu daug pomėgių. Tai ir sportas, ir kelionės, bet gyvenimo esmė – dvasinis kelias. Džiaugiuosi, kad mane palaiko šeima.

Debiutavote kaip didžėja. Kaip sekasi ši veikla?

Neseniai pristačiau dvi dainas – šokių kūrinį „Jack Your Barbie“ ir takelį „Universal Language“, kuriame dainuoju senąja Peru kalba. Man patinka didžėjauti, nes taip atskleidžiu kitą savo asmenybės pusę. Maišau muzikos stilius, tad mano pasirodymai neįprasti. Tai kaip visuotinė meditacija, aš noriu, kad visi, kurie ateina paklausyti manęs, pasijustų geriau.

Jūsų kūno linijos nepriekaištingos. Kas Jums sunkiau – sveikai maitintis ar kone kasdien sportuoti?

Dėkoju už komplimentus. Man nesunku rūpintis savo mityba, o sportas teikia malonumą. Be to, juk dabar sportuoti madinga. Tiesa, aš sportuoti pradėjau ne dėl mados. Sportą aš nuoširdžiai mėgstu. Jis teikia ir malonumą, ir džiaugsmą.

Turite mylimąjį. Ar planuojate susilaukti vaikų? Kaip įsivaizduojate savo šeimą?

Ir aš, ir mano išrinktasis esame laisvi, nesivadovaujame tradicinėmis vertybėmis, todėl galimybė tapti tėvais mūsų nežavi.

Jūs daug keliaujate, skraidote lėktuvais. Ar nebijote skristi? Kaip pavyksta prisitaikyti prie skirtingų laiko juostų?

Man labai patinka lėktuvai. Skrisdama mėgstu medituoti. Tai ypatinga patirtis. O prisitaikyti prie laiko juostų pokyčių padeda migdomieji. Lengvai prisitaikau Lotynų Amerikoje, o Azijoje – ypač sunkiai.

Ką Valeria galvoja apie kitas gyvas barbes ir kodėl jai patinka Lietuva, skaityk portale MIESTE.lt