32 metų žvaigždė su antsvoriu kovojo kelerius pastaruosius metus. Jai ne kartą teko neigti gandus esą laukiasi ir atremti griežtą kritiką dėl apsileidimo. Prieš metus moteris pradėjo intensyviai lieknėti.

Daktaras Fredas Pescatore teigia, jog dainininkė galėjusi sverti apie 165-170 svarų (apie 77 kilogramus), o dabar apie 110-115 svarų (52 kilogramus).

Atlikėjai sportas niekada nebuvo svarbiausias gyvenimo prioritetas.

„Jeigu man reikia rinktis, ar eiti sportuoti, ar po sunkios dienos praleisti vakarą su sūnumi, klausimų man nekyla“, - per interviu lapkritį sakė dainininkė. Tai kaip be griežtos sporto programos jai pavyko taip sulieknėti?

„Vienintelė operacija, kurią galbūt ji pasidarė, yra krūtų pakėlimo. Jeigu pastebite, jos idealiai sumažėjo, aišku, taip būna, bet labai retai“, - sako F. Pescatore.

Kaip sako Beverli Hilse dirbantis chirurgas Lance Wyattas, pastebimai sulieknėti per mažiau nei metus tikrai įmanoma.

„Per 10 mėnesių pacientai gali netekti iki 36 kilogramų ar net daugiau, jeigu laikysis griežtos dienos, sportuos, vartos maisto papildus ir pasidarys plastinę operaciją. Panašu, jog Ch. Aguilerai atliktas riebalų nusiurbimas, sutvirtintas pilvukas, padailinta talija. Veidas taip pat atrodo lieknesnis, tačiau nekrenta į akis – antsvoris įveiktas natūraliomis priemonėmis arba pasitelkus skalpelį“, - samprotauja L. Wyattas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)