Rugsėjo 27-ąją apvalų jubiliejų sutikusi sveikatingumo prekių ženklo „Goop“ įkūrėja dar kartą įrodė, kad amžius – tik skaičius pase. Moteris nuotraukoms „prisidengė“ tik aukso spalvos dažais. Tokiu sprendimu ji nusprendė šiuolaikiškai atkartoti 1964 metais pasirodžiusio filmo „Auksapirštis“ apie Džeimsą Bondą įvaizdį.

Stulbinantys gimtadieniniai vaizdai, kuriais moteris pažymėjo savo įžengimą į kitą gyvenimo dešimtmetį, instagrame buvo publikuoti tiek G. Paltrow asmeninėje paskyroje, tiek ir jai priklausančio gyvenimo būdo prekių ženklo paskyroje.

„Žinau tik tiek, kad mane išteps auksiniais dažais ir pozuosiu nuoga“, – G. Paltrow sakė apie savo seksualią gimtadienio fotosesiją, kurios rezultatai – ne patiems jautriausiems smalsuoliams.

Prieš „Oskaro“ laureatei stojant prieš kamerą, pusė jos nuogo kūno buvo nudažyta auksu. Rankomis, plaštakomis ir kojomis ji prisidengė krūtinę ir sritį žemiau bambos, siekdama užtikrinti, kad socialiniuose tinkluose jos nuotraukos nebus pažymėtos kaip nepadorios.

„Sulaukusi 50-ies jaučiuosi nepaprastai gerai. Todėl tokiu būdu norėjau išreikšti tą energijos ir optimizmo jausmą, kurį patiriu. Norėjau susitelkti į tą paslaptingą moterišką žvilgsnį ir tiesiog pasilinksminti“, – sakė garsenybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)