„O taip, visi šeimas turintys mano draugai sako, kad mūsų pasirinktas gyvenimo būdas atrodo tiesiog idealus, ir neturėtume nieko keisti“, – per interviu „The Sunday Times“ sakė 46 metų aktorė.

Panašu, kad toks neįprastas susitarimas palankiai įvertintas ir G. Paltrow intymumo konsultanto. Anot pastarojo, toks gyvenimo būdas sąjungai suteikia daug naudos.

G. Paltrow ir „American Horror Story“ prodiuseris 48 metų B. Falchukas susituokė itin privačios ceremonijos metu. Šventėje dalyvavo daug pirmo ryškumo žvaigždžių. Iki santuokos pora draugavo ilgiau nei trejus metus.

2018 metų sausį pasirodžiusiame „Goop“ žurnalo numeryje, skirtame seksui ir meilei, G. Paltrow atskleidė, kad B. Falchukas – „jai skirtas vyras“.

Pora savo sąjungą atšventė gana netradiciškai – medaus mėnesio į Maldyvus sutuoktiniai išvyko su vaikais iš ankstesnių santykių ir buvusiu aktorės vyru Chrisu Martinu.

„Chrisas – mano šeima. Jie su Bradu labai gerai sutaria“, – „The Sunday Times“ sakė G. Paltrow. Sausį vykusią kelionę ji pavadino „labai moderniu medaus mėnesiu“.

G. Paltrow ir grupės „Coldplay“ lyderis 42 metų Ch. Martinas apie taikias skyrybas abipusiu sutarimu pranešė 2014 metais. Santuokoje jie pragyveno 11 metų.

Nuo tada pora, kartu auginanti 15 metų dukrą Apple ir 13 metų sūnų Moses, vis dar palaiko artimus santykius. G. Paltrow puikiai sutaria ir su buvusio vyro dabartine mylimąja Dakota Johnson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)