Trisdešimtmetė J. Ainsley pademonstravo savo žiedą su deimantais sekmadienį, spalio 7 dieną, kai atvyko pietauti į restoraną „Madeo“ Los Andžele. Kūdikio besilaukiantis modelis neslėpė savo didėjančio pilvuko, kaip ir didelio žibančio žiedo.

Liepos mėnesį J. Ainsley atskleidė, kad ji su Guy laukiasi antrosios atžalos. Suapvalėjusių formų modelis išdidžiai žengė raudonuoju kilimu per juostos „Tamsos riterio sugrįžimas“ („The Dark Knight Rises“) premjerą Londone. Poros pirmagimis sūnus Rafaelas gimė pernai rugsėjo 5 dieną.
G. Ritchie ir J. Ainsley susitikinėti pradėjo 2010 metų balandį. 2008 metais režisierius išsiskyrė su pop karaliene Madonna. Jų santuoka truko aštuonerius metus, gimė poros biologinis sūnus Rocco, dar vieną sūnų Davidą jį įsivaikino.

„Man patiko mano pirmoji santuoka. Tikrai aš dėl jos nesigailiu. Patirtis galiausiai buvo labai teigiama, - sakė filmo „Šerlokas Holmsas. Šešėlių žaidimas“ („Sherlock Holmes: A Game of Shadows“) režisierius leidinio „Details“ gruodžio/sausio mėnesių numeriui. - Myliu iš jos atėjusius vaikus ir nematau kito kelio, kurį būčiau galėjęs pasirinkti“.

„Bet juk reikia judėti į priekį, ar ne? - toliau samprotavo G. Ritchie. - Patekau į muilo operą ir gyvenau joje gana ilgai. Turbūt po dešimtmečio galėsiu apie tai daugiau pasakyti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)