Teigiama, kad aktorė už atokią Petros salelę paklojo 19,7 mln. dolerių (maždaug 49,2 mln. litų). Ji skirta B. Pittui, kuris gruodžio 18-ąją švęs savo 50-ąjį gimtadienį, rašo dailymail.co.uk. 

Manoma, kad A. Jolie pačiupo šią salą, esančią maždaug už 80 km nuo Niujorko, kai sužinojo, jog du joje esančius pastatus suprojektavo mėgstamiausias B. Pitto architektas Frankas Lloydas Wrightas.

„Kai tik Agelina išgirdo, jog ši sala parduodama, ji iš karto susitarė ją apžiūrėti. Sala jai iš tikrųjų paliko didžiulį įspūdį. Jame esantis namas idealiai tinka romantiškam poilsiui ar šeimos atostogoms“, - „The Mirror“ sakė vienas šaltinis.

„Tai labai asmeniška. Angelina žino, jog tai, kad sala yra širdelės formos, jam reikš labai daug“, - pažymėjo jis. 

Originalusis kotedžas Petroje iškilo 1950 metais, o didesnis namas buvo pastatytas pagal vieną F. L. Wrighto projektą 2008 metais, praėjus 48 metams nuo jo mirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)