Jungtinės Karalystės žiniasklaida ją ne kartą pripažino „gražiausia mergaite visame pasaulyje“. Šiuo metu socialiniame tinkle „Facebook“ mažasis supermodelis turi daugiau nei 2 mln. gerbėjų, socialiniame tinkle „Instragram“ šis skaičius taip pat įspūdingas – ja žavisi 300 tūkst. žmonių. Tokio populiarumo devynmetei galėtų pavydėti ne viena pasaulio garsenybė.

Mergaitės mama – buvusi manekenė Glikerija Širokova, ji kiekvieną dieną socialiniuose tinkluose skelbia dukros nuotraukas. Mergaitės tėtis – futbolininkas Ruslanas Pimenovas. Apie vyresniąją Kristinos seserį Nataliją žinoma mažai, tačiau vienoje iš mažojo supermodelio gerbėjų svetainėje internete „Kristina Pimenova UK“ skelbiama, kad 15 metų mergaitė studijuoja Jungtinėje Karalystėje ir su mados pasauliu neturi nieko bendro.

K. Pimenovos paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ teigiama, kad modelio karjerą mergaitė pradėjo fotografuodamasi su mama. „Kur tik benueidavo jos mama, žmonės kartojo, kokia nuostabi Kristina ir ragino būtinai išbandyti modelio karjerą. Mama nusprendė pabandyti. Pati Kristina netrukus suprato, koks smagus šis užsiėmimas, ypač pasirodymai ant podiumo ir mados šou. Kristinai puikiai sekasi, ji mėgaujasi kiekviena darbo minute!“.

Prie mergaitės nuotraukų paliekamuose komentaruose netrūksta keistų ir seksualinio pobūdžio žinučių, kurias palieka tiek vyrai, tiek moterys. Nemažai vyriškos lyties gerbėjų negaili pagyrų ilgoms mergaitės kojoms. Vienas netgi bičiuliui patarė neįsijausti besižavint Kristina. Moterys ir merginos mažajai gražuolei akivaizdžiai pavydi ir tvirtina, kad tai „nesąžininga“, esą ji žymiai gražesnė nei lemta joms. Yra ir tokių, kurios teigia norinčios ir vėl būti devynerių – kaip šis mažasis angelas.

Kiti socialinių tinklų naudotojai taip pat piktinasi mergaitės karjera. Dauguma tvirtina, kad tokio amžiaus mergaitėms derėtų žaisti su lėlėmis, o ne fotografuotis žurnalams. Nemažai daliai žmonių nepatinka, kad mergaitė naudoja kosmetikos priemones, pozuoja dviprasmiškose pozose.

„Visi vaizdo įrašai ir nuotraukos, kurios netinkamos Kristinos amžiui, bus trinami, o juos paskelbę asmenys blokuojami. Paskyroje skelbiamas turinys turi būti tinkamas vaikams“, – tvirtina supermodelio mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (505)