Septyniolikmetė iš Prancūzijos, kuri būdama vos šešerių po „Vogue Enfants“ viršelio fotosesijos imta vadinti gražiausia pasaulyje mergaite, dabar džiaugiasi sėkminga modelio karjera.

Thylane, internete turinti daugiau nei 2,5 mln. sekėjų, paviešino nuotrauką, kurioje su aktoriumi pozuoja Ukrainoje. Kadras iš karto sulaukė daugiau nei 120 tūkst. paspaudimų „patinka“. Gerbėjai jaunus žmones iš karto ėmė vadinti „žavia pora“.

Ukrainoje modelis ir aktorė kartu su „L‘Oreal“ vizažiste Anne Machet ir kino kūrėjais Simonu Cahnu ir Nicolasu Loir vykdo įdomų bendrą projektą.

„Geriausia komanda pasaulyje! Labai ačiū už viską, ačiū visiems tiems nuostabiems žmonėms. Nuostabus savaitgalis Kijeve. Negaliu sulaukti, kada apie šį mįslingą projektą galėsiu papasakoti daugiau“, – „Instagram“ parašė prancūzė.

Oscaras internete paskelbė net dvi asmenukes su žaviuoju modeliu ir prirašė: „Kaip sunku padaryti gerą nuotrauką“. Ir pridėjo širdelę.

FEMAIL dėl komentaro susisiekė su Thylane atstovais.

Gerbėjai, vos pamatę nuotraukas, iš karto ėmė eiti iš proto, kokia jie žavi pora.

„Kas jis? Labai gražus. Panašu, kad Thylane turi vaikiną“, – parašė vienas.

Kitas pridūrė: „Jūs kartu tiesiog spinduliuojate. Nuostabi pora“.

„Tik pažiūrėkite, kas čia su žaviąja prancūzaite – panašu, kad ji susirado idealų vaikiną“, – pareiškė trečias.

Būdama vos ketverių, Thylane jau demonstravo Jeano Paulio Gaultier drabužius, o dešimties tapo jauniausiu modeliu, pozavusi „Vogue Paris“. Dėl ryškaus makiažo ir trumpų suknelių tuomet fotosesijos sulaukė nemenkos kritikos. Mergaitės mama – mados kūrėja Veronika Loubry – viršelio fotosesijos idėją gynė ir sakė: „Vienintelis mane nuotraukoje šokiravęs dalykas – kaklo papuošalas, vertas 3 mln. eurų“.

Dabar Thylane yra „L‘Oreal“ veidas, bendradarbiauja ir su prancūzų dizainere Lolita Lempicka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)