„F-Word“ žvaigždė įgėlė savo varžovui, kurio šou „Food Revoliution“ po dviejų sezonų Jungtinėse Valstijose buvo nutrauktas, kai išvydo nuotraukas, kuriose J. Oliveris atrodo papilnėjęs.

„Turi būti labai atsargus, jei anapus Atlanto nori amerikiečiams paaiškinti, kaip reikia sveikai maitintis. Jeigu pats nesi geriausios formos, turi būti labai atsargus“, - sakė G. Ramsay.

Keiktis mėgstantis šefas taip pat apkaltino 37 metų J. Oliverį, jog jis pernelyg žavisi jo žmona Tana.

„Manau, kad Jamie Oliveris yra įsimylėjęs mano žmoną, nes kiekvieną kartą, radęs progą mane paminėti, jis prisimena mano žmoną“, - pareiškė G. Ramsay.

„Viskas, ką noriu padaryti Kalėdų proga, tai suš..... gerai jį išmaudyti“, - sakė jis.

46 metų G. Ramsay taip pat užsipuolė savo buvusį viršininką Marco Pierre`ą White`ą, per Alano Carro laidą „Chatty Man“ televizijoje „Channel 4“ pavadindamas jį necenzūriniu žodžiu.

G. Ramsay pasišaipė ir iš Antony Worrallo Thompsono, teigdamas: „Kartais elgiuosi labai negražiai – išplėšau lapus iš receptų knygų, pagaminu patiekalą pagal tuos receptus ir tuomet nubėgu į šunų prieglaudą pažiūrėti, kiek iš jų suės šitą š***“.

„Kartą ten buvo auksaspalvis retriveris. Buvau pagaminęs patiekalą iš Antony Worrallo Thompsono knygos, bet šuo jo neėdė“.

Tačiau yra vienas žmogus, kurio gamintas maistas jam patinka. Tai Davidas Beckhamas. „The Sun“ šį mėnesį rašė, kad G. Ramsay kartu su savo bičiuliu D. Beckhamu planuoja Londone atidaryti vieną restoraną.

„Kitiems metams turiu įdomių planų. Tai bus į pietus nuo upės – kai kas labai šaunaus, labai naujoviško“, - sakė G. Ramsay.

„Davidas gamina tikrai gerai – jis labai geras“, - pridūrė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)