Garsus virtuvės šefas Gordonas Ramsay viename iš savo restoranų Londone per Kalėdas siūlo būtent tokią brangią vakarienę. Praeitais metais jis jau buvo atsidūręs dėmesio centre, kada pirmą kartą pasiūlė tokį prabangų variantą. Ir šiais siūlo prabanga alsuojančią gastronominę patirtį, kainuojančią daugiau, nei kai kurios šeimos išleidžia visam šventiniam stalui.

Taip pat svarbu nepamiršti, kad į šią kainą neįtraukti gėrimai ir 15 proc. aptarnavimo mokestis. „Pétrus by Gordon Ramsay“ siūlomas šventinis meniu tikrai skamba viliojančiai: svečiai galės skanauti kiaušinio „confit“ ir raviolių su omarais, pagrindiniam patiekalui bus patiekiamas paprastasis jūrų liežuvis arba stirniena, taip pat prabangūs sūriai, sorbetas ir lazdynų riešutų putėsiai.

Jeigu šis variantas jums netinka, G. Ramsay paruošė tiek pat kainuojantį šventinį variantą restorane „The Savoy“. Septynių patiekalų meniu net išrankiausias ras, kuo pamaloninti savo skonio receptorius. Ir čia už gėrimus ir aptarnavimo mokestį teks mokėti papildomai.

Kituose restoranuose G. Ramsay siūlo pigesnių kalėdinės vakarienės variantų, pavyzdžiui, už 150 svarų.

Jeigu svarstome, kur įdomiai sutikti Naujuosius, trijų „Michelin“ žvaigždučių „Restaurant Gordon Ramsay“ tuo pasirūpins: čia puota vienam asmeniui be gėrimų kainuos 400 svarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją