Pirmadienį golfo žvaigždė netikėtai paskelbė nedalyvausiantis turnyre „Chevron World Challenge", kuris nuo antradienio vyks Kalifornijos mieste Tausand Oukse. T.Woddsas argumentavo, jog buvo priverstas taip pasielgti dėl per tą avariją patirtų sužeidimų.

Talentingiausiu savo kartos golfo žaidėju laikomas T.Woodsas, kurio turtas vertinamas 1 mlrd. JAV dolerių, penktadienį buvo trumpam paguldytas į ligoninę, kai jo vairuojamas automobilis "Cadillac Escalade" paryčiais nulėkė nuo kelio ir atsitrenkė į ugniagesių hidrantą bei medį Vaindermero miestelyje Floridoje.

Šiuo incidentu labai susidomėjusi bulvarinė žiniasklaida ir apie garsenybių gyvenimą rašantys tinklalapiai iškėlė prielaidą, kad prieš įvykstanti tai avarijai T.Woodsas smarkiai susibarė su savi žmona Elin.

Bulvarinis dienraštis "The National Enquirer" paskelbė, kad legendinis golfo žaidėjas turėjo nesantuokinių ryšių su viena Niujorko vakarėliuose dažnai besilankančia mergina. Tame pranešime minima mergina pareiškė, jog tokių santykių nebuvo.

Sekmadienį paskelbtame T.Woodso pranešime sakoma, kad minėta avarija įvyko dėl jo kaltės ir kad tas incidentas "neabejotinai nemalonus mano šeimai ir man". Jis taip pat pavadino neatsakingais "daugelį išgalvotų, nepagrįstų ir piktavališkų gandų apie mano šeimą ir mane, kurie sklando šiuo metu".

Floridos kelių policija nurodė nekomentuosianti T.Woodso sveikatos būklės. Ši užuomina buvo akivaizdus atsakas į vieną pranešimą, jog tyrėjai siekia gauti leidimą atlikti medicininių bylų patikrą ligoninėje, į kurią po avarijos kreipėsi sportininkas.

Pagal Floridos įstatymus T.Woodsas turi teisę neviešinti duomenų apie savo sveikatos būklę, tačiau garsus tos valstijos advokatas Roy Blackas (Rojus Blekas) sakė, jog tam tikromis aplinkybėmis policija turi teisę susipažinti su ligoninės įrašais.

Bulvarinėje žiniasklaidoje buvo plačiai aptarinėjamos praėjusį penktadienį įvykusios avarijos aplinkybės, ypač faktas, jog T.Woodsas iš namų išvažiavo 2 val. 25 min., o tai esą patvirtina, kad sportininko šeimoje kilo konfliktas.

"The National Enquirer" paskelbė, esą Niujorko naktinių klubų "liūtė" Rachel Uchitel (Reičel Učitel) pasakojo savo draugams apie santykius su T.Woodsu. Tačiau R.Uchitel tą pranešimą paneigė.

"Aš niekaip su juo nesusijusi", - jos žodžius citavo tinklalapis "E! News".

Pasak R.Blacko, T.Woodso advokatai teisingai patarė sportininkui nesusitikti su policija. Teisininkas priminė dviejų mėnesių senumo atvejį, kai JAV televizijos pokalbių laidų žvaigždė Davidas Lettermanas (Deividas Letermanas) atskleidė, jog buvo šantažuojamas sumokėti 2 mln. dolerių, o vėliau pripažino užmezgęs romaną su viena savo padėjėja.

"Pranešęs policijai apie tą mėginimą šantažuoti jis tik atvėrė kelią žiniasklaida raustis po jo nešvarius skalbinius, - pabrėžė R.Blackas. - Tigeris Woodsas - daug apdairesnis, bent jau kol kas."

Tačiau Niujorke dirbantis advokatas Williamas Moranas (Viljamas Moranas) tvirtino, kad sportininkui būtų protingiau susitikti su policija.

"Bėda ta, jog dabar jis gali būti pripažintas ne nukentėjusiuoju, o pažeidėju, jeigu policija nuspręs, kad jis trukdo vykdyti teisingumą arba mėgina klastoti įkalčius", - sakė teisininkas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją