„Nebenorėjau savęs svaiginti tabaku, alkoholiu ir dideliu darbo kiekiu, kad atsipalaiduočiau ir nieko nebejusčiau. Vis labiau ėmiau suprasti, jog nuo tokio gyvenimo būdo man reikėtų laikytis atokiau“, – prisiminimais su žurnalu „Porter“ dalijosi G. Bundchen.

„Ar tik aš viena norėjau gilesnės savianalizės ir rimtesnių dvasinių paieškų, o jis tiesiog nesikeitė? Deja, galiausiai galiu pasakyti, kad atsakymas į šį klausimą yra teigiamas“, – pasakoja buvęs supermodelis.

38-erių G. Bundchen ir 44-erių L. DiCaprio draugavo penkerius metus – nuo 2000-ųjų iki 2005-ųjų. Jiedu buvo tiesiog neišskiriami. 2005-aisiais Gisele drauge su aktoriumi netgi atvyko į „Oskarų“ teikimo ceremoniją – tais metais L. DiCaprio buvo nominuotas už vaidmenį filme „Aviatorius“ („The Aviator“). Tai buvo vienintelis kartas, kai aktorius į šią ceremoniją atsivedė merginą.

Dabar G. Bundchen yra ištekėjusi už amerikietiškojo futbolo komandos „Patriots“ žvaigždės Tomo Brady.

2006-ųjų pabaigoje, po skyrybų su L. DiCaprio, brazilų kilmės modelis ėmė susitikinėti su T. Brady, kuriam dabar yra 41-eri. Jiedu susituokė 2009-ųjų pradžioje. Tais pačiais metais gimė poros sūnus Benjaminas, o po trejų metų – duktė Vivian Lake, kuriai dabar yra šešeri. Jiedu taip pat augina 11-metį T. Brady sūnų Jacką iš ankstesnių sportininko santykių su Bridget Moynahan.

Nors G. Bundchen garsėja nepriekaištinga išvaizda ant podiumo, buvęs modelis tvirtina, kad drabužiams gerokai daugiau dėmesio skiria jos vyras.

„Aš esu to tipo mergina, kuri mūvi džinsus ir vilki marškinėlius. Jei kartą per metus iškilmingame renginyje mane matote pasipuošusią, taip yra todėl, kad tiesiog privalau vilkėti suknelę – kitu atveju pasirodyčiau paprasčiausiai su džinsais ir marškinėliais“, – prisipažįsta G. Bundchen.

„Išties labai juokinga: Tomas drabužiams skiria daugiau dėmesio nei aš. Kartais aš nusistebiu: „Kam namuose reikia demonstruoti visus tuos drabužius?“. Bet jam tai patinka. O mano patarimo dėl drabužių vyras teiraujasi vienintelį kartą – kai einame į „Met Gala“ pokylį, ir jis nori, kad mūsų apdarai derėtų tarpusavyje“, – pasakoja buvęs supermodelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)