Savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje garsenybė rašė: „Laimingo man gimtadienio. Su geriausia dovana, kurią man padovanojo Dievas, mano mylimu sūnumi, mano brangiu angelu. Dėkoju Dievui už dar vienus gyvenimo metus. Už tai, kad manimi rūpinasi, myli ir visada yra kartu“, – rašė ji.

Žinoma aktorė taip pat dėkojo sūnui už buvimą puikiu vaiku bei linkėjo laimės visiems, kurie ją sveikina šią svarbią dieną.


Tačiau net ir pasitraukus iš didžiųjų ekranų garsios moters gyvenimas tikrai nėra nuobodus. Štai 2010 metais spaudoje pasirodė straipsnių apie tai, jog buvo nuteista moteris, kuri kėsinosi nunuodyti visą G. Spanic šeimą. Teigiama, jog ta moteris - buvusi aktorės asistentė, kuri mažais kiekiais aktorei, jos sūnui, mamai ir net tarnaitei į maistą pildavo nuodus. Tuo metu 24-erių Marcia Celeste Fernández Babio dirbo aktorės padėjėja ir gyveno jos namuose. Policijos žiniomis, nuodijimu ši moteris užsiėmė mažiausiai keturis mėnesius. G. Spanic pajutus pykinimą, galvos ir pilvo skausmus, paaiškėjo, kad jos ir jos šeimos narių organizmuose yra amonio.

Gydytojų teigimu, jei aktorė nebūtų atlikusi tyrimų, netrukus ji ir visa jos šeima galėjo mirti. Įtarimų šešėlis iškart krito ant asistentės, mat jai vienai nepasireiškė jokie panašūs simptomai. Netrukus policija Babio kambaryje rado tos pačios nuodingos medžiagos ir ji buvo suimta, o vėliau ir nuteista kalėti. Tačiau šioje vietoje G. Spanic gyvenimo peripetijos nesibaigė. Anksčiau žiniasklaida jau rašė, jog aktorė, kuri, beje, yra viešėjusi ir Lietuvoje, yra stipriai susipykusi ir nebendrauja su savo dvyne seserimi Daniela.

Dvynių dramą su pasigardžiavimu narpliojo Lotynų Amerikos spauda, nes Majamyje gyvenanti Gabriela yra pirmo ryškumo žvaigždė ispanakalbių televizijoje ir žurnalistai seka jos kiekvieną žingsnį. „Nors Gabriela skelbiasi mylinti savo dvynę seserį ir ją amžinai mylės, Daniela abejoja jos meile", – trimitavo spauda. Daniela pasakojo, kad tuo metu, kai dėl širdies kraujagyslių sutrikimo ji buvo ištikta komos, girdėjo seserį kalbant tai, ko iki šiol negali pamiršti.

„Tuo metu negalėjau kalbėti. Man net kvėpuot buvo sunku. Žinojau, kad šalia manęs yra žmonių. Aš juos jutau. Ir girdėjau, apie ką kalbasi. Man tos kalbos nepatiko", – apie konfliktą pasakojo Daniela. Garsios aktorės sesuo teigė, kad G. Spanic tik apsimeta mylinčia. „Visiems matant apsimetinėjo, kad dėl manęs labai jaudinasi, kad labai mane myli. O žmonėms išėjus, kai likdavom dviese, viskas buvo kitaip", – su ašaromis kalbėjo aktorės sesuo.

Kai Danielos paklausė, ar ji kada nors susitaikys su garsiąja seserimi, ši atsakė: „Aš tam nepasiruošusi. Linkiu jai sėkmės. Tegul ji ir jos sūnus bus laimingi." Tačiau praėjus 10 metų po konflikto, seserys, atrodo, užkasė karo kirvį. Televizija „Suelta la Sopa" suorganizavo seserų susitikimą, sužinojusi, kad dešimtmetį nebendravusios dvynės šiemet viena kitai parašė žinutes, informuoja elomercio.pe. Danielai prireikė laiko, kol patikėjo, kad sesuo jai parašė. „Dani, myliu tave, myliu, myliu", – atrašė seseriai Gabriela, o žinutė virto ilgu pokalbiu telefonu.

Seserų Spanic susitikimą transliavo per televiziją. Dvynės apsikabino ir negailėjo viena kitai gražių žodžių. Paklausta, dėl kokių priežasčių buvo atsiradusi praraja tarp dvynių, Gabriela atsakė, kad tai buvo nesusipratimas, o giliai širdyje nė viena nelaikė pykčio. „Mes su seserimi niekada nesipykome, tarp mūsų nebuvo nesutarimų. Kraujas – ne vanduo. Esame dvynės, esame gimusios iš vienos placentos", – sakė 43 m. amžiaus aktorė.

Aktorės meilės gyvenimas taip pat ne itin susisekęs. Ketverius metus trukusi santuoka su vyru nutrūko, 2008 metais sūnaus Gabrieliaus moteris susilaukė su buvusiu mylimuoju. Dabar jos pavardė linksniuojama dažniausiai kalbant apie plastines operacijas. Mat sklando gandai, jog 45 metų G. Spanic desperatiškai mėgina sustabdyti laiką ir yra priklausoma nuo grožio chirurgų procedūrų. Tiesa, gerbėjai priekaištauja, kad chirurgą ji pasirinko ne patį profesionaliausią...

Na, o pasirodžsiusią be grimo aktorę atpažinti tapo itin sudėtinga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)