Skelbiama, kad Madonna išleido tūkstančius svarų, kad nuskraidintų savo artimuosius ir draugus į Italiją atšvęsti savo 64-ojo gimtadienio.

Rugpjūčio 16 dieną „The Material Girl“ atlikėjai sukanka 64 metai, ir ji jau kurį laiką ruošėsi prabangiai šventei Sicilijoje, „Palazzo Castelluccio“ rūmuose, rašo mirror.co.uk.

Šioje šalyje ji vieši su savo vaikais ir čia taip pat atšventė savo sūnaus Rocco 22-ąjį gimtadienį.

„Kaip ir per kiekvieną gimtadienį, Madonna surengs įspūdingą vakarėlį, tačiau šie metai bus itin ypatingi“, – atskleidė vienas šaltinis.

„Rūmai yra ne ką mažiau įspūdingi. Galiu tik įsivaizduoti, kad ji šiam vakarui išleido dešimtis tūkstančių. Tačiau kai pats esi vertas 700 mln. svarų, pinigai nėra didelė problema“.

Tas pats šaltinis leidiniui „The Sun“ sakė, kad dainininkė planavo vakarieniauti ir gurkšnoti gėrimus „lauke, po Viduržemio jūros dangumi, su gyvai grojančia grupe“.

Rocco gimtadienis buvo rugpjūčio 11 dieną.

Žvaigždė savo gimtadienį šventė nuostabiuose XIX a. rūmuose Noto mieste, kur surengė šventinę vakarienę.

Savo „Instagram“ paskyroje ji pasidalijo keliomis šventės akimirkomis, tačiau iš jų neaišku, ar gimtadienio vakarėlis vyko kartu su sūnaus gimtadieniu, ar atskirai.

Nuotraukose matyti, kaip Madonna ir jos vaikai – Rocco, Davidas Banda, Mercy, Stelle ir Estere – sėdi sode prie dailiai dekoruoto stalo ir klausosi gyvai grojančios grupės.

Rocco taip pat pjaustė gimtadienio tortą, kuris buvo odinės rankinės formos.

„Mirror Online“ susisiekė su Madonnos atstovais ir paprašė komentarų.

„Like A Virgin“ atlikėja neseniai paliko be žado savo 18,4 mln. „Instagram“ sekėjų, kai vėl nusifotografavo drąsioms nuotraukoms su atvirais ir seksualiais apdarais.

Šešių vaikų mama mūvėjo juodas atlasines kelnaites aukštu liemeniu ir kojines.

Prie gundančio įvaizdžio ji priderino juodą tinklinę palaidinę su nėriniuota liemenėle ir juodus aukštakulnius.

Popmuzikos karalienė taip pat apsikarstė daugybe vėrinių, auksinių ir sidabrinių apyrankių ir užsidėjo ekstravagantiškus akinius nuo saulės su sparnų detalėmis.

„Beveik mano gimtadienis... Siųskite man dovanas“, – prie nuotraukų, kuriomis pasidalijo „Instagram“ istorijose, parašė Madonna.

Dainininkė savo gimtadieniams niekada negaili pinigų. Pernai savo 63-iąjį gimtadienį ji taip pat šventė Italijoje su savo buvusiu vaikinu Ahlamaliku Williamsu.

Tačiau šių metų pradžioje jųdviejų keliai išsiskyrė.

62-ojo gimtadienio proga Madonna buvo pasidalijusi nuotraukomis, kuriose laikė lėkštę, pilną marihuanos, o tarp lūpų buvo suspaudusi suktinukę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją