47-erių žvaigždė plačiai šypsojosi paparacams eidama kartu su savo 34-erių vaikinu Bryanu Tanaka. Los Andžele po VH1 Hip Hopo muzikai skirto renginio nusprendusi pavakarieniauti pora atrodė laiminga ir įsimylėjusi bei žengdami gatve laikėsi susikibę rankomis, skelbia dailymail.co.uk.

Vakaro metu vaikinas nenuleido akių nuo žinomos mylimosios ir vos tik pasitaikius galimybei apdovanojo ją glamonėmis ir dėmesiu.

Tačiau daugiausiai kritikos atlikėja vis dėlto sulaukia dėl bandymo paslėpti suapvalėjusias formas nuotraukose, nors stiliaus ir nekeičia.

Ji vis dar vilki aptemptus drabužius, o šįkart pasirinko kūno formas itin išryškinantį kombinezoną atvira iškirpte. Panašu, kad pasitikėjimo savo seksualumu M. Carey tikrai netrūksta.

Tiesa, jau kuris laikas gerbėjai nustebę stebi jos kūno pokyčius. Prieš beveik pusmetį ant scenos pasirodžiusi gerokai papilnėjusia figūra ji klausytojus privertė sunerimti, ar tai ta pati moteris. Vėliau visos viešojoje erdvėje pasirodančios nuotraukos buvo koreguojamos tam, kad ji neatrodytų papilnėjusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)