Ketvirtadienį Kim Kardashian savo internetiniame puslapyje pasveikino jį senu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip 16-ojo gimtadienio proga gauna iš tėčio dovanų baltą automobilį.

Vaizdo įrašą galite pamatyti ČIA.

„Tėčio 74-ojo gimtadienio proga noriu pasidalinti šiuo mielu vaizdo įrašu iš savo šešioliktojo gimtadienio. Tėti, mes ilgimės ir labai mylime tave!“, – prie vaizdo įrašo parašė Kim.

Vaizdo įrašas eilinį kartą nustebino gerbėjus, mat 16-metė K. Kardashian jame – sunkiai atpažįstama. Kaip rašo užsienio portalai, socialiniuose tinkluose pasipylė komentarai apie tai, kad K. Kardashian ir vėl priminė, jog nuo to laiko, kai išgarsėjo savo realybės šou, ji, kaip manoma, ne kartą tobulino savo išvaizdą pas specialistus. Per tuos metus pasikeitė ne tik jos figūra (vienu iš „prekinių Kim ženklų“ jau tapusi plati jos sėdimoji), bet ir veido bruožai. O ką jau bekalbėti apie nuolat besikeičiantį ir dažnai stebinantį jos drabužių stilių...

Nuotraukų albume - Kardashianų šeimos išvaizdos pokyčiai bėgant metams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)