Gerbėjus sunerimti privertė nuotrauka, kurioje kultiniu tapusio serialo „Squid Game“ aktorė vilki žemę siekiančią juodą suknelę. Čia žvaigždė įsiamžinusi dar šių metų lapkričio 6 d., kai lankėsi LACMA „Art + Film“ (menų ir filmų) šventėje.

Komentatoriai suskubo išreikšti savo minčių: „Pamatęs šią nuotrauką šiek tiek jumis susirūpinau“, „Jūs labai graži, bet ar jums viskas gerai? ar pakankamai maitinatės? Rūpinkitės savimi. Sveikata svarbiausia“, „Tampate vis liesesnė. Tikiuosi, kad esate laiminga ir stengiatės rūpintis sveikata“, „Esate labai liekna ir man tai kelia nerimą“, „Pavalgykite“.

Ho-yeon bičiulė, aktorė Park Ju-hyun rašė: „Miela drauge, ar tu ketini virsti kaulų rinkiniu?“.

Modelio aprašyme, laikraštyje „The Straits Times“ rašoma, kad ji yra 1,79 m ūgio ir šiuo metu sveria 49 kg.

Interviu „The Hollywood Reporter“ ji pati pasakojo, kad nemažai svorio nukrito „Netflix“ serialui „Squid Game“, kuriame atliko vaidmenį, sumušus peržiūrų rekordus.

„Per savaitę nukrito beveik 3 kg. Negaliu pasakyti, kad daug stresavau. Aš tiesiog tiesiog negalėjau valgyti ir net nežinau, kaip apibūdinti šį jausmą. Tarsi būčiau praradusi save“, – pasakojo moteris.

Taip pat prisipažino, kad persikėlusi į JAV pirmosiomis savaitėmis tiesiog neturėjo laiko valgyti.

„Numečiau nemažai svorio. Visi drabužiai, kurie tiko vos atvykus čia, man jau yra per laisvi“, – atviravo aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)