Internete vis intensyviau aptarinėjamas klausimas: ar gali būti, kad šis romanas tėra ypatingo atlikėjos muzikinio klipo parengiamieji darbai?

Įtarimų kelia ir faktas, kad romanas su aktoriumi prasidėjo praėjus vos kelioms dienoms po atlikėjos išsiskyrimo su didžėjumi Calvinu Harrisu.

Nuo to laiko dainininkė ir aktorius, atrodo, daro viską, kad apie jų jausmus sužinotų visas pasaulis. T. Swift Nepriklausomybės dienos proga liepos 4-ąją surengė vakarėlį ant jūros kranto. Jo metu naujasis mylimasis vilkėjo marškinėlius su iškalbingu užrašu „I love T.S.“.

Nuo tada, kai T. Hiddlestonas taip viešai visam pasauliui ėmė skelbti savo meilę stilingajai T. Swift, atlikėjos gerbėjai internete vis labiau abejoja jo nuoširdumu.

Socialiniame tinkle „Twitter“ nemažai manančiųjų, kad visas jų romanas tėra reklaminis triukas ar tiesiog vaidinimas, netrukus virsiantis vaizdo klipu. Socialiniai tinklai tiesiog ūžia.

Vienas vartotojas, pasivadinęs Dax, rašo: „Ar gali taip būti, kad visa ši Tomo Hiddlestono ir Taylor Swift meilės istorija tėra šnipštas? Ar gali būti, kad jie tiesiog filmuoja vaizdo klipą? Žinote, kai pamačiau, kad Hiddlestonas vilki marškinėlius su užrašu „I love T.S“, mane tiesiog supykino“.

Kitas dainininkės gerbėjas rašo: „Visas šis romanas tėra jungtinis meninis projektas. Paminėsite mano žodį“.

„Ar dar kas nors mano, kad Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas tiesiog vedžioja visus mus už nosies ar čia aš vienas toks įžvalgus?“, – pridūrė kitas.

Žmonėms įtarimų kelia ir tai, kaip sparčiai vystosi poros santykiai.

T. Swift ir C. Harriso santykiai nutrūko birželio pradžioje. Jau po dviejų savaičių dainininkė puolė į T. Hiddlestono glėbį: pora užfiksuota viešai demonstruojant jausmus.

Nemažai manančių, kad T. Swift neilgai trukus pristatys vizualų albumą – kažką panašaus į Beyonce „Lemonade“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)