Iš pradžių Paris „Instagrame“ pasidalijo vos keliomis nuotraukomis, tačiau vėliau paviešino kur kas daugiau akimirkų, kuriose buvo matyti iš itin arti nufotografuotas milžiniškas jos žiedas. Pastarojo didumas sulaukė daugybės komentarų.

Eonline.com išsiaiškino, jog žiedą milijonierei sukūrė garsenybių pamėgtas juvelyras Michaelis Greenas. Jo kurtą žiedą puošia milžiniškas, net 22 karatų deimantas. O kiek kainavo šis įspūdingas juvelyrikos gaminys? Beveik 1 mln. 700 tūkst. eurų. arba 2 mln. JAV dolerių.

„Paris ką tik man skambino ir pasakė, kaip tai vertina. Ji sakė, kad tai jos svajonių deimantas, – eonline.com kalbėjo juvelyras. – Ji pasakė, jog nė nesitikėjo, kad Chrisas pasipirš su tokiu tobulu žiedu. Ji tokia laiminga ir susijaudinusi. O aš niekad anksčiau nebuvau matęs Chriso, tačiau jis su manimi susisiekė ir atvyko pas mane į Niujorką, tada ir papasakojo, ką planuoja. Jis labai norėjo, kad žiedas būtų tiesiog tobulas, būtent toks, kokio ji nori. Jis visos šeimos ir draugų klausinėjo, kokio sužadėtuvio labiausiai norėtų Paris.“

Paris Hilton sužadėtuvių akimirkos:

Sužadėtuvių akimirkomis „Instagram“ tinkle pasidalijusi Paris neslėpė didžiulio džiaugsmo: „Aš pasakiau Taip! Esu labai laiminga ir susijaudinusi, kad susižadėjau su savo gyvenimo meile, geriausiu draugu ir artima siela. Jis tobulas man visomis prasmėmis. Toks atsidavęs, ištikimas, mylintis ir geraširdis. Esu laimingiausia mergina pasaulyje. Tai mano svajonė, kuri išsipildė. Ačiū, kad parodei man, jog pasakos egzistuoja“.

Tačiau daugiausia reakcijų sulaukė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota lemtingoji akimirka. Vaizdo įraše matyti, kaip Chrisas priklaupia ant kelio ir ištraukęs dėžutėje paslėptą žiedą, paprašo jos rankos. Nustebusi ir apsidžiaugusi Paris tiesiog pribėgo, išplėšė žiedelį jam iš rankų, apsikabino ir nė nelaukusi, kada mylimasis jai užmaus žiedelį, pati jį užsimovė ant piršto.

Beje, Paris „Instagramo“ sekėjai nepagailėjo ir kandžių komentarų: „Kokios keistos piršlybos“, „Apgavystė“, „Žiedas kvailai didelis“, „Kaip nejauku“, „Atrodo surežisuota“, „Keisčiausios piršlybos, kokias tik esu mačiusi. Panašu, kad ji pati sau ir nusipirko žiedą. Ir, beje, manau, kad būtų geriau, jei vaikinas užmautų žiedą“.

Piršlybų akimirkos vaizdo įrašas:

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Jan 2, 2018 at 12:06pm PST

Paris ir Chrisas pradėjo susitikinėti dar praėjusiais metais, tačiau savo santykius paviešino tik vasarį. Kiek anksčiau Paris sakė, kad Chrisas yra jos gyvenimo meilė ir užsiminė, kad norėtų su juo susilaukti vaikų.

„Turėti savo paties šeimą yra gyvenimo prasmė. Džiaugiuosi, kad sulaukiau tinkamo žmogaus“, – teigė ji. „Esu tokia įsimylėjusi. Jis yra mano gyvenimo vyras. Mes esame geriausi draugai“.

„Jis myli vaikus, kaip ir aš. Labai trokštu vieną dieną susilaukti savo pačios vaiko. Tai turi būti ypatingas jausmas“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)