55-erių M. Panayiotou rasta negyva savo namuose šiaurės vakarų Londone, Hampstede, gruodžio 25-osios vakarą, praneša news.sky.com.

Jos brolis rastas negyvas savo namuose Oksfordšyre, Goringe prie Temzės, per 2016-ųjų Kalėdas. Dainininkui buvo 53-eji, jis mirė natūralia mirtimi.

Londono policijos pranešime skelbiama: „Londono greitosios medicinos pagalbos tarnyba iškvietė policiją maždaug 19 val. 35 min. trečiadienį, gruodžio 25-ąją, kad praneštų apie netikėtą į šeštą dešimtį įžengusios moters mirtį. Šios mirties policija nelaiko įtartina. Koroneriui bus pateikta ataskaita apie mirties aplinkybes".

Plaukų stiliste dirbusi M. Panayiotou palaikė artimą ryšį su savo broliu. Jo šlovės viršūnėje, devintajame ir dešimtajame dešimtmetyje, ji su dainininku ir jo grupe „Wham!" drauge keliavo po pasaulį.

G. Michaelas yra vienas daugiausiai įrašų parduodančių atlikėjų pasaulyje.

Lapkritį buvo išleista nauja mirusio britų dainininko daina – ji tapo naujo filmo, kuriame skamba ir daugiau G. Michaelo muzikos, dalimi. Filmo scenarijų parašė ir jame taip pat filmavosi aktorė Emma Thompson. Prieš mirtį parašyta daina „This Is How (We Want You To Get High)" yra pirmasis originalus G. Michaelo įrašas nuo 2012-ųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)