Michaelas B. Jordanas

Nekantriai laukiame filmo „Krydas II" premjeros, o belaukdami vis sukame anonsinį filmuką ir žavimės raumeningu pusnuogio Michaelo B. Jordano torsu. Primename, kad vasario mėnesį aktorius užsiminė leidiniui „WSJ Magazine", kad „techniškai yra laisvas".

Michaelas B. Jordanas

Harry Stylesas

Buvęs grupės „One Direction" vokalistas įtvirtino savo kaip solo atlikėjo statusą 2017 m. išleidęs debiutinį solinį albumą. Praėję metai jam taip pat atnešė proveržį kine – filme „Dunkirkas" jis suvaidino Antrojo pasaulinio karo kareivį.

Harry Styles

Alexanderis Skarsgardas

A. Skarsgardas kaitino mūsų vaizduotę ir skruostus seriale „Tikras kraujas", kuriame jis įkūnijo aistringą vampyrą Ericą Northmaną. Jis toks patrauklus, kad jo žavesys nenublanko net su pusiau skustų plaukų šukuosena, kuria jis puikavosi pernai.

Alexanderis Skarsgardas

Chrisas Evansas

Jis ne tik superherojus, jis dar ir superseksualus.(Atleiskite, nesusilaikėme).

Mes jį mylime dar labiau nei jo žavusis šuo Dodžeris – ir tai viską pasako.

Chrisas Evansas (ACME Films nuotr.)

KJ Apa

Suvaidinęs pagrindinį vaidmenį seriale „Riverdeilas", šis Naujojoje Zelandijoje gimęs aktorius oficialiai tapo širdžių ėdiku. Be to, jis dar moka groti gitara ir puikiai atrodo apsitempęs triko.

Tomas Hiddlestonas

Esame tik žmonės, ir kaip visi kiti planetos gyventojai, negalime atsispirti tikro britų džentelmeno žavesiui.

Tomas Hiddlestonas ir Taylor Swift

Shawnas Mendesas

Klausantis dainų „Nervous" ir „In My Blood" praktiškai neįmanoma neįsimylėti jų atlikėjo, svetainėje „Vine" išpopuliarėjusios superžvaigždės.

Shawnas Mendesas

Zacas Efronas

Zackas Efronas yra tobulas pasirinkimas „trys viename" – jis dainuoja, vaidina ir turi daugiau raumenų nei bet koks kitas gyvas sutvėrimas šioje planetoje. Laimei, jis dosniai dalijasi visais savo talentais su paprastais mirtingaisiais.

Zacas Efronas

Noah Centineo

Šiemet N. Centineo tapo „Netflix" romantinių komedijų karaliumi, suvaidinęs filmuose „Visiems vaikinams, kuriuos mylėjau" ir „Nevykėlė Sierra Burgess", ir tapo geidžiamiausiu įsivaizduojamu vaikinu pasaulyje. Džiugu, kad iš jo dar yra ko laukti – pavyzdžiui, ateinančių metų naujos „Čarlio angelų" dalies.

Noah Centineo

Drake'as

Drake'as yra ne tik žavus vyras ir talentingas reperis – jis dar ir slaptas Hario Poterio gerbėjas, gabus komikas ir megztinių aukštu kaklu propaguotojas. Turėkite omenyje, kad jis kaupia „Birkin" rankinių kolekciją savo būsimai žmonai. Žodžiu, atsispirti tokiam įvairiapusiškai žavingam viengungiui tiesiog neįmanoma.

Drake'as
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)