Kaip pranešė socialiniuose tinkluose, berniuko besilaukianti moteris jau mėnesį laikosi lovos rėžimo. Nors stengėsi ilsėtis ir gerokai sulėtino gyvenimo tempą, sekmadienį situacija tapo itin grėsminga.

„Dvi pastarąsias savaites praleidau lovoje. Turiu omenyje, kad tikrai labai rimtai ilsėjausi. Atsikeliu tik nueiti į tualetą, o vonioje guliu du kartus per savaitę, po dušu nesiprausiu.

Kraujavau visą laiką. Nėštumas jau įpusėjo, o kraujuoju jau beveik mėnesį. Kalbame apie daugiau kraujo nei jo išteka per mėnesines. Tai nutinka daugeliui nėščiųjų, tačiau maniškis kraujavimas – labai gausus.

Kaskart nuėjus į tualetą – kraujas. Tiesą pasakius, galėčiau ten atsigulti ir visada tekėtų kraujas“, – atvirai savo instagramo istorijose pasakojo Ch. Teigen.

Moteris pridūrė, kad, nepaisant gausaus kraujavimo, jos savijauta – puiki.

„Labai keista, nes jaučiuosi tikrai gerai. Šiuo metu geriausios nuotaikos per visą nėštumo laikotarpį.

Vienas iš paprasčiausių paaiškinimų, kodėl tai vyksta – mano placenta yra labai labai silpna. Taigi, jaučiuosi tikrai gerai, o vaikelis – sveikas. Auga ir tvirtėja greičiau nei Luna ar Milesas.

Be to, mažylis labai daug juda. Judėti jis pradėjo gerokai anksčiau nei abu mūsų vaikai. Aš labai labai nekantrauju jį pamatyti. Tai – pats tvirčiausias mažasis vyrukas“, – fanus ramino 4-jų Lunos ir 2-jų Mileso mama.

Pora ne kartą viešai pasakojo sunkią savo istoriją, kuomet ilgai stengėsi susilaukti vaikų, tačiau vis nesisekė.

Tuomet, po dirbtinio apvaisinimo ir su tuo susijusių kančių, jiems gimė dukra, o vėliau – sūnus.

J. Legend ir Ch. Teigen susituokė 2013 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)