Tai, kad ir vėl laukia gandrų Sasekso hercogai pranešė sekmadienį, Valentino dieną. Būsimas vaikelis turės vyresnįjį brolį Archie Harrisoną, kuriam gegužę sueis dveji.

„Mes galime patvirtinti, kad Archie bus vyresnysis broliukas. Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė yra apimti džiaugsmo belaukdami antrojo vaikelio“, – „People“ teigė poros atstovas.

Tai itin džiugios žinios garsiai porai ir jos gerbėjams, kadangi liepą 39-erių M. Markle prabilo apie patirtą persileidimą. Šis sukrečiantis įvykis nutiko po to, kai ji su vyru persikėlė gyventi į JAV.

Aprašydama širdį draskančią akimirką, kai suprato, kad „kažkas ne taip“, ji pasakė: „Pakeitusi Archie vystyklą, pajutau aštrų skausmą. Nusileidau ant grindų su juo ant rankų, dainuodama lopšinę, kad mums abiem būtų ramiau, linksma melodija visiškai prieštaravo mano jausmui, nes jutau, kad kažkas ne taip. Suspaudusi savo pirmagimį žinojau, kad prarandu antrą vaikelį“.

Delfi primena, kad poros pirmąjį sūnaus laukimą sekė milijonai gerbėjų visame pasaulyje. Sasekso kunigaikščiai tėvais tapo 2019 metų gegužę.

Iki gimdymo pora neatskleidė būsimo kūdikio lyties, teigdami, jog patys nori, jog tai būtų siurprizas. Netrukus porai gimė sveikas berniukas.

„Tai buvo pati nuostabiausia patirtis gyvenime. Sūnaus atėjimas man – tikra dovana. Mama ir sūnus jaučiasi puikiai“, – BBC reporteriams tuomet sakė princas ir dėkojo žmonėms už palaikymą.

Dar anksčiau buvo skelbiama, jog M. Markle gimdymas bus kitoks, nei yra įprasta šios karališkosios šeimos atstovams, todėl net juokauta, kad ši pora taisykles nusprendė sulaužyti net gimdykloje. Moteris galimai ketino naudotis dulos paslaugomis, o vėliau pasirodė informacijos, kad Meghan aktyviai domisi gimdymu su hipnoze.

Pora praėjusiais metais oficialiai atsisakė savo karališkųjų titulų bei privilegijų ir dabar gyvena kur kas ramesnį gyvenimą, skirdami prioritetą savo šeimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)