The Rock ir R. Delaney pokalbį žiūrovai galėjo stebėti spalio 17 d. Populiarioje laidoje dalyvavę aktoriai aptarė ne tik judviejų laukiančius darbus, bet ir R. Delaney memuarus, daugiausia skirtus sūnui Henry, kurio, deja, jau nebėra. Berniukas mirė 2018-aisiais, pralaimėjęs žūtbūtinę kovą su galvos smegenų augliu, rašo dailystar.co.uk.

R. Delaney papasakojo žiūrovams, kad mirus Henry D. Johnsonas atsiuntė širdį veriančią žinutę, nors iki tol jiems dar nebuvo tekę bendradarbiauti.

Proga kartu filmuotis aktoriams pasitaikė 2019-aisiais. Tai buvo darbas trilerio „Greiti ir įsiutę: Hobsas ir Šo“ („Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“) filmavimo aikštelėje. Šitai įvyko po to, kai, R. Delaney pasidalijus sūnaus mirties sukelta širdgėla, D. Johnsonas išsakė paguodos žodžius socialiniame tinkle „Twitter“.

„Laikykis, bičiuli. Mano šeima siunčia meilę ir šviesą tau ir tavo šeimai“, – parašė tada D. Johnsonas.

Prisimindamas tuos žodžius, R. Delaney pasakė: „Mirus Henry D. Johnsonas atsiuntė šiltą žinutę, nors ir neprivalėjo to daryti. Tai buvo labai miela ir aš pasijutau pakylėtas.“

Šitai girdėdamas D. Johnsonas vargiai tramdė emocijas – jam teko nusibraukti ašarą.

„Pats turiu vaikų. Visos mergaitės – 21-ų, šešerių ir ketverių. Toji istorija supurtė visą mano šeimą“, – paaiškino jis.

„Dwayne‘as Johnsonas viską padarė kaip reikia: ištarė Henry vardą ir kelis šiltus žodžius. Jis tiesiog tai padarė“, – tarė R. Delaney.

Beliko priminti, kad amžinatilsį Henry smegenų vėžys buvo diagnozuotas netrukus po pirmojo jo gimtadienio. Mažyliui teko iškęsti operaciją, kuria buvo siekta pašalinti naviką.

Operacija, anot R. Delaney, nulėmė rimtas fizines negalias, tačiau, kadangi kaktinės smegenų žievės skiltis liko nepažeista, vaikas ir toliau atrodė linksmas ir išdykęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją