Prieš keletą dienų V. Nikolajevas atsidūrė vienoje iš Maskvos laikinojo sulaikymo įstaigų. Aktorius sėdo prie vairo neblaivus ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, skelbia starhit.ru.

Kameroje serialo „Buržujaus gimtadienis“ žvaigždė sukonfliktavo su 27-erių metų amžiaus Šachrijeru Bekovu. V. Nikolajevo teigimu, pastarasis jį apliejo verdančiu vandeniu ir smarkiai nuplikė odą. Aktorius parašė skundą, kuriame pažymėjo, kad buvo pažeista 40 proc. veido ir rankų odos.

Tiesa, tuo V. Nikolajevo bėdos nesibaigė. Vėliau žurnalistai pranešė, kad aktorius buvo paguldytas į psichiatrijos kliniką. Regis, 56-erių metų amžiaus vyrui diagnozuotas bipolinis afektinis sutrikimas. Kalbama, kad laikinojo sulaikymo įstaigoje V. Nikolajevas su policijos pareigūnais elgėsi neadekvačiai, o pirmiau minėti nudegimai – pramanyti.

Priminsime, kad neseniai Rusijos aktoriaus V. Nikolajevo neįleido į „Auksinių erelių“ apdovanojimų teikimo ceremoniją. Paaiškėjo, jog jis neturėjo kvietimo, o kolegos tiesiog ignoravo prašymus įsivesti į salę.

„Manęs nuolatos neįleidžia. Juk aš chuliganas ir banditas!“ – piktinosi aktorius.

V. Nikolajevas keistai elgėsi ir televizijos eteryje transliuojamo šou „Šokiai su žvaigždėmis“ metu. Jis pradėjo praleidinėti treniruotes, o vienos laidos metu į kritiką sureagavo sukeldamas skandalą.

„Mes ne robotai! Kai kurių vadovų, tiksliau, vieno vykdomojo prodiuserio teigimu, esu chamas! O aš mėgaujuosi mūsų karštais dialogais, kuriuose gimsta tiesa. Ir man norisi maudytis žiūrovų meilėje!“ – pažymėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)