Anot „Psychology Today“, sapioseksualas - tai žmogus, „kuriam patraukliausi bruožai yra intelektas ir protas, o ne kūnas“.

Kai prodiuseris pasakė savo orientaciją, laidos vedėjas nusprendė pasitikslinti: „Žinome, kad esate išsiskyręs ir mėgstate intelektą, tiesa?“

M. Ronsonas su žmona, prancūzų modeliu Joséphine De La Baume išsiskyrė 2017 m. po šešerius metus trukusios santuokos. Skyrybų procesas buvo užbaigtas 2018 m.

„Aha. Nežinojau, kad yra speciali sąvoka, – prisipažino M. Ronsonas. – Su keliais jūsų prodiuseriais ginčijomės persirengimo kambaryje. Taip, manau, kad esu sapioseksualas.“

Prieš keletą mėnesių muzikos prodiuseris pranešė, kad susitikinėja su „Saturday Night Live“ talentų paieškos vykdomąja direktore Rebecca Schwartz.

„The Wall Street Journal“ kovo mėnesio priede apie vyrų stilių išspausdintame interviu apdovanojimų pelnęs muzikantas (jis kartu su Lady Gaga parašė dainą „Shallow“ filmui „Taip gimė žvaigždė“) patvirtino, kad rado naują meilę. M. Ronsonas ir R. Schwartz buvo pastebėti drauge vasario mėnesį įvykusios „Oskarų“ teikimo ceremonijos metu.

Į pokalbį su žurnalistu prodiuseris atėjo vilkėdamas sportinį džemperį ir užsiminė, kad drabužis priklauso jo draugei. Anot leidinio, „vien ją paminėjus M. Ronsono veidas nušvinta“.

„Taip, esu užimtas, – „The Wall Street Journal“ pareiškė jis. – Sekasi puikiai. Susitikinėju su nuostabia mergina.“

Šiuo metu nėra tiksliai aišku, ar M. Ronsonas ir R. Schwartz tebėra kartu.

„The Wall Street Journal“ duotame interviu M. Ronsonas taip pat paatviravo apie tai, kaip skyrybos su J. De La Baume paveikė jo muziką.

Įrašinėdamas penktąjį albumą „Late Night Feelings“, kuris pasirodė kovo mėnesį, M. Ronsonas bendradarbiavo su Miley Cyrus. Kartu su ja jis įrašė dainą „Nothing Breaks Like a Heart“. Prodiuseris atskleidė, jog pasidarė sudužusios širdies formos disko rutulio tatuiruotę dešinės rankos vidinėje pusėje. Šis piešinys yra dainos logotipas. Naujoji tatuiruotė ne tik žymi bendrą projektą, bet ir uždengia ankstesniąją – raudonoje širdyje užrašytą vardą „Joséphine“.

„Tai nebuvo sąmoningas veiksmas, neplanavau sukurti albumo skyrybų tema, – „The Wall Street Journal“ pasakojo jis. – Nenoriu pasirodyti išnaudotojiškas, J. De La Baume taip pat patyrė traumą ir skausmą. Abu tai išgyvenome. Tiesiog turėjau įrašyti albumą. Muzika ir sielvartas anksčiau ar vėliau būtų susitikę. Šį kartą kurdamas muziką pirmiausia vadovavausi emocijomis. Įdomu tai, kad šis albumas yra melancholiškiausias iš visų, kuriuos išleidau, tačiau taip pat labiausiai tinka šokti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)