Prestižiniame Manhattano rajone supermodeliai įsigijo prabangius butus. Bellos buto vertė 6,1 mln. dolerių (5,38 mln eurų), o Gigi – 5,82 mln. dolerių (5,14 mln eurų).

2180 kv. metrų Bellos apartamentai – šiuolaikiškai minimalistiški, tačiau stilingi aksesuarai juos paverčia itin jaukiais. Miesto grožį modelis stebi per stiklinę sieną, o romantiškais vakarais lepinasi privačioje terasoje ant stogo. Šį butą podiumo žvaigždė įsigijo praėjusiais metais.

Na, o jos vyresnėlė sesuo Bella būstą Niujorke įsigijo prieš dvejus metus. Nors butas kainavo kiek pigiau, jo plotas – 2955 kv. metrai. Jai taip pat priklauso privati 770 kv. metrų terasa su židiniu ir virtuve.

Gigi bute – SPA primenantis vonios kambarys marmuro sienomis, milžiniška sieninė spinta ir šildančios grindys.

Tai nėra vieninteliai Gigi apartamentai. Jai taip pat priklauso 3,97 mln. dolerių (3,51 mln. eurų) vertės dviejų miegamųjų ir dviejų vonios kambarių butas, kurį ji įsigijo 2015-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)