M. Rudolph tėvai, žydiškos kilmės kompozitorius Richardas ir afroamerikietė dainininkė bei dainų autorė Minnie Riperton, jau nuo vaikystės savo vaikus pratino prie artistų gyvenimo. Tiek Maya, tiek jos vyresnėlis brolis Marcas nuo mažų dienų keliaudavo kartu su tėvais į jų pasirodymus.

Aktorės mama Riperton anapilin iškeliavo būdama 31-erių, kai pačiai Maya tebuvo šešeri. Holivudo aktorės mamos giminės istorija - sukrečianti. Kai kurie M. Rudoplh giminaičiai buvo vergai.

Dokumentinės laidos metu aktorė pasakojo, kad visuomet jautėsi kitokia nei aplinkiniai dėl savo tamsaus gymio.

Laidos metu M. Rudoplh sužinojo ir tai, kad jos prosenelis iš tėčio pusės Judelis Rudashevskis prieš pat Pirmąjį Pasaulinį karą, 1902 metais, į Niujorką atvyko iš Europos. Dokumentinės laidos kūrėjai tegia, kad žydiško kraujo turintis Judelis iki tol gyveno Vilniuje, Lietuvoje. Atvykęs į JAV savo vardą jis pakeitė į Julias Rudolph.

Šiuo metu aktorė yra ištekėjusi, kartu su Paulu Thomasu Andersonu augina keturis vaikus.

Tiesa, žymiausioje M. Rudolph tėvų dainoje galima išgirsti Riperton tyliai dainuojančią „Maya, Maya, Maya“. Šaltiniai tikina, kad ši daina skirta būtent jai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)