Daily Mail“ jau skelbė, kad M. Carey hitas dainininkei kasmet uždirba 376 tūkstančius svarų (beveik 417 tūkstančių eurų). Tačiau kartu dainą kūręs Walteris Afanasieffas sako, kad visą garbę ir pinigus pasiglemžė Mariah.

„Tikėjausi, kad per dvidešimt metų ji pasibels į mano duris, bet tai nenutiko“, – sakė dainų kūrėjas, kuris 1990 metais laimėjo „Grammy“ už Celine Dion dainos „My Heart Will Go On“ prodiusavimą.

Jis taip pat pridūrė, kad dar 1997 metais baigė bendradarbiauti su M. Carey, tačiau jų nesutarimai taip paprastai nesibaigė. Kaip tik tuo metu atlikėja skyrėsi su savo pirmuoju vyru Tommy Mottola bei pasinėrė į kūrybą. Tačiau skyrybos su vyru pakišo koją ir darbe.

Dėl kontrakto subtilybių ji negalėjo toliau dirbti su leidybine kompanija, nes kontrakte buvo minimas ir pirmasis vyras, rašoma usmagazine.com.

„Jei pradedi dirbti su kitu dainininku kuriant dainą, pavydas iš karto pakiša koją. Jie (atlikėjai) yra labai labai pavydūs žmonės. Taigi, dirbau tam, kad ant stalo turėčiau maisto. Negalėjau dirbti tik su Mariah. Turėjau kurti ir su kitais atlikėjais, tačiau, manau, tai tapo šiokia tokia problema.

<...> Nesvarbu, kiek interviu ji jau davė ar kai ji yra ant scenos, ji niekada niekada nepasakys, kad šią dainą sukūrė kartu su Walteriu. Ji niekada neminėjo mano vardo. Šią dainą sukūrėme kartu. Man priklauso pusė dainos teisių, kaip ir jai. Viskas buvo kuriama per pusę, taip ir turėtų būti padalinta“, – kalbėjo jis.

Tiesa, kartu prodiuseris negailėjo jai ir gerų žodžių bei pridūrė, kad pažintis su šia žvaigžde buvo vienas geriausių dalykų, nors ir nesusiklostė taip puikiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)