Maša Jefrosinina nurodė, kad po pokalbio su žinomu humoristu M. Galkinu liko nustebinta ir sužavėta jo, kaip Rusijos piliečio, prisiimta pozicija.

Apie susidarytą įspūdį M. Jefrosinina papasakojo laidos „Groši“ eteryje, informuoja UNIAN.

Kaip sakė televizijos laidų vedėja, M. Galkinas jai buvo skambinęs dar tada, kai plataus masto puolamieji veiksmai dar nė nebuvo prasidėję. Vis dėlto vasario 24-ąją ji baiminosi atsiliepti į skambutį, nes nenorėjo išgirsti ko nors panašaus į „Kaip jūs ten? Laikykitės.“

„Jisai neteko visko. Detalių viešinti neleido, bet pasakysiu, kad pilies [namų Griazės kaime netoli Maskvos, kuriuose gyveno su Ala Pugačiova ir vaikais] jau nebėra. Viskas iš jo atimta ir ruošiamasi kelti baudžiamąją bylą. Jis be gailesčio išbraukiamas, šmeižiamas spaudoje. Jam atsitiko visa tai, ko bijo Rusijos artistai“, – dėstė ukrainiečių televizijos veidas.

Pasak M. Jefrosininos, M. Galkino reputacija Rusijoje jau sugadinta: vietos žiniasklaida jį juodina taip, kaip įstengia.

„Jo jau nėra ir nebebus, o jei ir bus, jo vardas bus apipilamas srutomis“, – įsitikinusi M. Jefrosinina.

„Jis ištarė puikią frazę. Pasakė: „Supranti, juk aš manau, kad tai, ką darau, yra normalu! Tai natūrali reakcija į tai, kas dabar vyksta Ukrainoje. Deja, išėjo taip, kad tapau balta varna, nes visi kiti tyli“, – reziumavo įvykusį pokalbį M. Jefrosinina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)