Praėjusį šeštadienį 36 m. aktorė pranešė nebevaidinsianti komiškame seriale „All That“ dėl sveikatos problemų. Sekmadienį ryte ją pastebėjo klaidžiojančią nuogą.

A. Bynes susistabdė automobilį, pasakė vairuotojui, kad jai buvo psichikos sutrikimas, o tada paskambino pagalbos telefonu 911. A. Bynes nuvežė į policijos nuovadą, vėliau medikai paguldė ją į psichiatrijos kliniką pagal kodą 5150.

Kodas 5150 JAV teisės sistemoje reiškia, kad kvalifikuotas pareigūnas ar medikas gali uždaryti asmenį 72-iem valandoms prieš jo valią, o šis terminas gali būti pratęsiamas. Per tą laikotarpį turi būti įvertinta žmogaus psichinės sveikatos būklė.

Šiuo metu A. Bynes yra klinikoje, tikėtina, kad išbus ten dar kelias dienas. Klaidžiodama nuoga gatvėmis ji nesusižeidė.

DailyMail.com paprašė aktorės atstovo pakomentuoti įvykį.

Prieš porą mėnesių aktorė teigė nekantraujanti vėl pradėti filmuotis su kolegomis Kenanu Thompsonu, Kelu Mitchellu, Danny Tamberelli ir Lori Beth Denberg, tačiau prieš kelias dienas pranešė nebevaidinsianti seriale.

Aktorė jau anksčiau gydėsi psichiatrijos klinikoje.

A. Bynes vaidino komiškame seriale nuo 1996 m. iki 2000 m. drauge su K. Mitchellu (44 m.), D. Tamberelli (40 m.) ir L. B. Denberg (46 m.).

Režisierių Briano Robbinso ir Mike Tollino serialas „All That“ buvo kuriamas ir rodomas nuo 1994 iki 2005 m., iš viso buvo sukurta 10 sezonų. 2019 m. buvo sukurtas 11 serialo sezonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją