Suri Cruise drabužių vertė – 2 milijonai dolerių

Aktorius Tomas Cruise`as (50) ir jo buvusi žmona Kate Holmes (34) sulaukia dėmesio visame pasaulyje. Ne išimtis ir jų mažoji dukrelė Suri (7), apie kurią jau seniai sklando pačios įvairiausios kalbos. Prieš kelerius metus, kai mergaitei buvo vos penkeri, žaislų parduotuvėje ji pradėjo klykti ir trypti kojomis iškart, kai tėvai atsisakė pirkti jos trokštamų žaislų. Beje, ar žinojote, kad septynmetė pati sau renkasi drabužius? Taip taip! Jos spintoje rastumėte „Armani“, „Oscar de la Renta“, „Burberry“ suknelių ir marškinėlių. O mėgstamiausi mergaitės bateliai – Christiano Louboutino.
Kalbama, kad mergaitės spintos turinys įvertintas daugiau nei 2 milijonais JAV dolerių (virš 5 milijonų litų). Suri kiekvieną dieną kalbasi „Iphone`u“, derina susitikimus su draugais, o jei mergaitė atsikelia blogos nuotaikos, ją vairuotojas iškart nuveža į mėgstamą kavinę.

Sklinda šiurpinančios kalbos, kad paparacus, kurie stebi ir fotografuoja mergaitę, užsako pats Suri tėvas T.Cruise`as! Viešųjų ryšių specialistu tituluojamas aktorius nori dėmesio ir bando jo gauti visais įmanomais būdais. Bet ar tikrai toks gyvenimas yra normalus jo dukrai, kuriai vos septyneri?

Katie Holmes su dukra Suri Cruise

Dvylikametė, drebinanti pasaulį

Holivudo stileiva vadinama juodaodė aktoriaus Willo Smitho (44) duktė Willow Smith (12) nepalieka abejingų net pačių žymiausių pasaulio dizainerių. Ji sugeba tarpusavyje derinti tai, kas gali atrodyti nesuderinama, o į jos klipus investuojami milijonai dolerių! Mados ekspertai sako, kad mergaitė išskirtiniu stiliumi jau seniai pralenkė savo dailiąją mamą Jadą Pinkett-Smith (41). Mergaitė viešuose renginiuose stebina išskirtinėmis šukuosenomis, ryškiaspalviais perukais, be to, yra įsivėrusi į liežuvį auskarą. Ar teko girdėti, kad dar visai neseniai Willow nusiskuto galvą plikai?
Štai tokiais išskirtinumais didžiuojasi dvylikametė, kuri, panašu, visiškai pamiršusi tikruosius vaikystės džiaugsmus ir yra visa galva pasinėrusi į suaugusiųjų pasaulį. Kaip manote, kuo Willow mus nustebins po kelerių metų?

Willow Smith

Keturmetė puošiasi „Chanel

Seksualiosios gražuolės Jennifer Lopez (43) dukra Emme (4) pretenduoja tapti stilingiausia Holivudo mergaite. Ją mama rengia tik vardiniais drabužiais, puošia „Chanel“ papuošalais. Net nereikia sakyti, kad šie drabužiai ir aksesuarai kainuoja pasakiškus pinigus.

Į „Chanel“ mados namų naujos kolekcijos pristatymą mažoji stileiva atvyko pasidabinusi sege ir delninuke, kurių vertė virš 2000 JAV dolerių (5 tūkstančių litų). J.Lopez dukra viešumoje nuolat pasirodo itin suderinusi drabužius, o jos tamsūs plaukai nuolat sugarbanoti. Panašu, kad mergaitė kiekvieną rytą praleidžia nemažai laiko, kol iš namų išeina tarsi tikroji stiliaus ikona.

Daugiau straipsnių apie užsienio ir Lietuvos garsenybes rasi naujausiame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje